Kαλή αρχή!

Αγαπητοί γονείς

Σας ενημερώνουμε ότι :

  1. Ο καθιερωμένος αγιασμός έναρξης του σχολικού έτους θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Κλένιας στις 8:30 το πρωί. Τα παιδιά πρέπει να βρίσκονται στο Νηπιαγωγείο στις 8:15.
  2. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική τόσο για τους μαθητές- μαθήτριες όσο και για τους συνοδούς τους.
  3. Η είσοδος των παιδιών στο χώρο του σχολείου επιτρέπεται κατόπιν επίδειξης του αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test).                   Επισημαίνεται ότι η διενέργεια του self-test είναι υποχρεωτική για τους/τις μαθητές/τριες όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
  4. Εξαιρούνται του μέτρου, τα παιδιά που έχουν ιστορικό νόσησης εντός του τελευταίου 6μήνου.
  5.    Η είσοδος των μαθητών/μαθητριών στο σχολείο γίνεται με επίδειξη και όχι προσκόμιση βεβαίωσης αρνητικού αποτελέσματος.    Δηλαδή, την Κυριακή το βράδυ ή τη Δευτέρα το πρωί  θα  κάνετε  στο παιδί σας το self-test, θα το δηλώσετε στο gov.gr Δήλωση Αυτοδιαγνωστικών  τεστ  COVID-19 πατώντας στο σύνδεσμο: https://self-testing.gov.gr/  και ακολουθώντας τις οδηγίες. Στη συνέχεια θα αποθηκεύσετε τη δήλωση στο κινητό σας,την οποία δε χρειάζεται να εκτυπώσετε.
  6. Μετά το τέλος του αγιασμού θα γίνει στην αυλή του Νηπιαγωγείου ενημέρωση για τρέχοντα ζητήματα και στη συνέχεια τα παιδιά μαζί με τους γονείς τους θα αποχωρήσουν.

Σας εύχομαι καλή και δημιουργική χρονιά!

Η Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου

Μπράτσου Θεοδώρα

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *