ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Τελευταία ημέρα σήμερα για τη λειτουργία των σχολείων. Το νηπιαγωγείο μας αποχαιρετά τα παιδιά του με συγκίνηση και νοσταλγία για όσα ζήσαμε το καιρό που περάσαμε μαζί. Σε δύσκολες συγκυρίες αλλά πάντα με αγάπη και υπομονή καταφέραμε να σταθούμε όρθιοι και να ονειρευόμαστε το μέλλον.Ειδικά αποχαιρετούμε τα παιδιά που τη νέα σχολική χρονιά θα βρίσκονται στο Δημοτικό στα οποία ευχόμαστε να προσαρμοστούν σύντομα στις νέες συνθήκες και να ανταποκριθούν με επιτυχία στις υποχρεώσεις του νέου σχολείου. 

Ελένη , Νεφέλη, Χριστίνα, Χρυσούλα,Ειρήνη,Κωνσταντίνε,Δημήτρη Σ, Γιώργο Σ,Γιάννη,Έκτορα ,Ανδρέα  η σκέψη μου βρίσκεται σε σας. Ελπίζω το Νηπιαγωγείο να σας βοήθησε , να κάνατε φίλους , να μάθατε πράγματα. Να είστε πάντα καλά και να ταξιδεύετε στη γνώση με πυξίδα την αγάπη και τη συνεργασία στο χώρο του σχολείου και έξω από αυτόν. 

Παναγιώτη, Δημήτρη Ν,Γιώργο Α, Χριστιάννα, Δήμητρα ,Εύα,Ειρήνη Δ, Στεφανία,Θεοδώρα το ταξίδι συνεχίζεται τη νέα χρονιά πάλι στο σχολείο μας με καινούριες εμπειρίες και καινούρια παιδιά που θα χρειαστούν την αγάπη μας και τη βοήθειά μας. Σας περιμένω το Σεπτέμβριο με ανυπομονησία.

ΚΑΛΟ  ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ  ΣΕ  ΟΛΟΥΣ .     ΚΑΛΗ  ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ  ΚΑΙ  ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.

video thumbnail