no rotate image set no rotate image set no rotate image set no rotate image set

Φαράγγι Αλμυρού

Συγγραφέας: | 8 Φεβρουαρίου, 2016
| 2 σχόλια |

almyros1Η τρίτη πεζοπορία του ομίλου μας έγινε την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016, στο φαράγγι του Αλμυρού πολύ κοντά στο Ηράκλειο.  Λόγω της μικρής απόστασης των σημείων εκκίνησης και τερματισμού στην πόλη, αυτή την φορά δεν ναυλώσαμε λεωφορείο για την μεταφορά των παιδιών αλλά ανέλαβαν οι γονείς να μεταφέρουν τα παιδιά στην εκκίνηση και να τα παραλάβουν από τον τερματισμό.

almyros2Το μονοπάτι μέσα στο φαράγγι ήταν εύκολο ενώ το τοπίο ήταν ιδιαίτερα όμορφο και συνδύαζε όμορφα το πράσινο με εντυπωσιακούς σχηματισμούς των βράχων.

almyros3

Στο τέλος του φαραγγιού καταλήξαμε σε ένα ξέφωτο από όπου ακολουθώντας κυρίως χωματόδρομους κατευθυνθήκαμε προς το Βουλισμένο Αλώνι το οποίο ήταν το σημείο τερματισμού   της διαδρομής μας. almyros4Εκεί κόψαμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ομίλου μας και ο τυχερός ο οποίος ανακάλυψε το φλουρί κέρδισε μια δωροεπιταγή των 30 ευρώ για αγορά ειδών ορειβασίας.

Παράλληλα τα παιδιά ενημέρωσαν τηλεφωνικά τους γονείς τους οι οποίοι σύντομα ήρθαν για να τους επιστρέψουν στο Ηράκλειο.

 

 

Η διαδρομή μας αυτή μπορεί να βρεθεί στην διεύθυνση https://www.google.com/maps/d/edit?mid=1SBdJHFiQrTjIrkZn6gfnncT7CuA.

almyros5

κάτω από: Εκδρομές 2015 2016

Αφήστε μια απάντηση

Κατηγορίες