Feed
Άρθρα
Σχόλια

H Ελληνική Ακαδημία Φυσικής Αγωγής (Ε.Α.Φ.Α.) θα οργανώσει εξ αποστάσεως ημερίδα με θέμα «eΦυσική Αγωγή στις ημέρες της πανδημίας: Μια πρόκληση για το μέλλον», στο πλαίσιο του «28ου Διεθνούς Συνεδρίου Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού» του ΤΕΦΑΑ του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης, στις 12 Ιουνίου 2020 (10:30- 13:30).

Η ημερίδα θα αποτελείται από δύο ενότητες. Στην πρώτη ενότητα, διακεκριμένοι στο χώρο πανεπιστημιακοί καθηγητές θα παρουσιάσουν το θεωρητικό πλαίσιο, ενώ στη δεύτερη, Συντονιστές Φυσικής Αγωγής, με ομάδες Εκπαιδευτικών που επιθυμούν, θα παρουσιάσουν καλές πρακτικές εξ’ αποστάσεως διδασκαλίας που εφαρμόστηκαν σε σχολεία διαφόρων περιοχών της χώρας.

Δεδομένου ότι ο βασικός καταστατικός πυλώνας της Ε.Α.Φ.Α. είναι η διάδοση της επιστημονικής γνώσης που σχετίζεται με την αποτελεσματική διδασκαλία της ΦΑ, στόχος της δράσης αυτής είναι να υποστηριχθεί ο εκπαιδευτικός Φ.Α. με λύσεις, ιδές και εκπαιδευτικό υλικό, ώστε να καταστεί πιο έτοιμος να ανταποκριθεί σε ανάλογες συνθήκες.

Διαβάστε περισσότερα: https://www.eafa.gr/news/ex-apostaseos-imerida-me-thema-e-fysiki-agogi-stis-imeres-tis-pandimias-mia-proklisi-gia-to-mellon/

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων