Feed
Άρθρα
Σχόλια

Αγαπητοί/ες συνάδελφοι,

την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019 το μάθημα της Φυσικής Αγωγής θα έχει την τιμητική του σε όλα τα σχολεία της χώρας μας και, παράλληλα, όλης της Ευρώπης, κάτι το οποίο συμβαίνει για πρώτη φορά φέτος.

Στη χώρα μας, η καθιέρωση της ημέρας αυτής σε ετήσια βάση, αποτελεί -μεταξύ άλλων- συμβολική αναγνώριση από την εκπαιδευτική ηγεσία, στην πρωτεύουσα σημασία του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής, αλλά και στην ουσιώδη συμβολή της άθλησης, γενικότερα, ως προς την υιοθέτηση ενός ολιστικά υγιεινού τρόπου ζωής από τα σημερινά παιδιά και αυριανούς ενήλικες.

Παρ’ όλες τις αντικειμενικές δυσκολίες που ίσως αντιμετωπίζετε αρκετοί/ες εκπαιδευτικοί, οι οποίες συχνά δεν ευνοούν την προετοιμασία, τόσο των μαθητών/τριων σας, όσο και του σχολείου σας στο σύνολο του (έλλειψη υλικοτεχνικής υποδομής, απαραίτητου χρόνου προετοιμασίας κ.ά.), καλείστε να επικοινωνήσετε αποτελεσματικά και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τις θεμελιώδους σημασίας αξίες που πηγάζουν από το φετινό μήνυμα της 6ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού-Ευρωπαϊκής Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2019 «Αγαπώ την Άθληση-Αγαπώ την Υγεία μου».

Οι ιδιαίτερες δεξιότητες, οι διδακτικές σας ικανότητες, αλλά και η συνεργασία σας με τη σχολική κοινότητα στο σύνολο της, είναι τα βασικά στοιχεία που θα αποτελέσουν εγγύηση της επιτυχημένης διοργάνωσης των δράσεων που θα επιλέξετε να εντάξετε στο πλαίσιο αυτού του ετήσιου σχολικού αθλητικού εορτασμού.

Σε συνεργασία και με τους/τις Υπεύθυνους/ες των Τμημάτων Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Κυκλάδων και Δωδεκανήσου, θα επιδιωχθεί οι δράσεις σας να υποστηριχθούν και να αναδειχθούν.

Εύχομαι Καλή Επιτυχία στις δράσεις σας!

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων