Feed
Άρθρα
Σχόλια

Η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Φυσικής Αγωγής Νοτίου Αιγαίου κυρία Μαρία Μαχαιρίδου, στο πλαίσιο του σχεδιασμού επιμορφωτικών δράσεων για εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των περιοχών επιστημονικής της ευθύνης, καθώς και του ετήσιου σχεδιασμού δράσεων του 1ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Νοτίου Αιγαίου, κατά το χρονικό διάστημα Μαρτίου-Απριλίου 2019, υλοποίησε τις παρακάτω επιμορφωτικές δράσεις:

Στη Ρόδο: «Φυσική Αγωγή και Αθλητισμός: Υγεία, Ευεξία, Κοινωνική Ανάπτυξη του Μαθητή». Η επιμόρφωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Απριλίου 2019 (ώρα 17.00΄-19.30΄) στο 5ο Γυμνάσιο Ρόδου, σε συνεργασία με τους Υπεύθυνους Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού (Φ.Α.ΣΧ.Α.) της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου. Στην ημερίδα συμμετείχε, ως προσκεκλημένος ομιλητής, ο Δρ. Παναγιώτης Αντωνίου, καθηγητής του Σ.Ε.Φ.Α.Α., Δ.Π.Θ., ενώ συνεισέφεραν με εισηγήσεις παραδειγμάτων «καλής πρακτικής» και οι εκπαιδευτικοί Φυσικής Αγωγής οι κυρίες Εύη Επισκόπου (Υπεύθυνη Φ.Α.ΣΧ.Α. Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου) και Μαρία Ιωσηφίδου (1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείου Ρόδου) και ο κύριος Αντώνης Παπαγεωργίου (Υπεύθυνος Φ.Α.ΣΧ.Α. Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου).
«Οι Τ.Π.Ε. στη Φυσική Αγωγή και την Αειφορία». Στρογγυλή τράπεζα, στο πλαίσιο του 10ου Συνεδρίου για την εκπαιδευτική αξιοποίηση των Τ.Π.Ε. (Πανεπιστήμιο Αιγαίου, ώρα 12.30΄- 13.30΄).

Στην Άνδρο: «Θέματα διδακτικής της Φυσικής Αγωγής και διαχείρισης τάξης». Η επιμόρφωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 03 Απριλίου 2019 (ώρα 17:30΄-19:30΄) στο ΓΕ.Λ. Άνδρου.

Στη Σύρο: «Η Φυσική Αγωγή ως δομικό κομμάτι της Υγείας και της Κοινωνικής Ανάπτυξης του μαθητή και μελλοντικού ενήλικα». Η επιμόρφωση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 01 Απριλίου 2019 (ώρα 12:30΄-14:30΄) στο 1ο Γυμνάσιο Σύρου, με τη συμμετοχή, ως εισηγητή και του Διευθυντή της σχολικής μονάδας κυρίου Απόστολου Ποντίκα, M.Sc.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων