ON LINE Γυμναστήριο

Sit_ups

Καιρός για ένα διάλειμμα από το διάβασμα – Γυμναστείτε στο Online Γυμναστήριο !!!

Δωρεάν Εγγραφή !!!

Enter-01-june

Άσκηση και Υγεία

Ατομικό Πρόγραμμα Γυμναστικής & Προπόνησης

Βελτίωση Φυσικής Κατάστασης

Ευλιγισία

Δύναμη

fREE GYM APS

(δΩΡΕΑΝ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ & ΛΟΓΙΣΜΙΚΑ ΑΣΚΗΣΗΣ)

Endomondo Sports Tracker

Αυτή η εφαρμογή βοηθάει ώστε να παρακολουθήσει κάποιος τις αθλητικές του δραστηριότητες. Χρησιμοποιεί τον αισθητήρα GPS του κινητού για να προσδιορίσει τη διανυθείσα απόσταση, τη διάρκεια του χρόνου, καθώς και το ποσό των θερμίδων που καίγονται σε μια χρονική περίοδο άσκησης.

My fitness pal

Εφαρμογή για την ημερήσια πρόσληψη θερμίδων με  δική της βάση δεδομένων με τρόφιμα, στην οποία μπορεί κάποιος να σημειώσει αυτά που τρώει. Αυτό καθιστά τον υπολογισμό της καθημερινής πρόσληψης θερμίδων ακριβέστερο και εύκολο.

 BMI Calculators : BMI1  –  BMI2 –  BMI3  – BMI4

Εφαρμογές που υπολογίζουν το Δείκτη Μάζας Σώματος (Body Mass Index – BMI) για την συστηματική παρακολούθηση του σωματικού βάρους, της πρόσληψης θερμίδων των μαθητών/τριών και για την εκπόνηση προγραμμάτων ελέγχου του σωματικού βάρους.

guy

Get Fitivity

Εφαρμογή με προγράμματα εξάσκησης σε πολλές αθλητικές δραστηριότητες και αθλήματα. Στο Fitivity Basketball training, διδάσκεται πώς να βελτιώσει κάποιος τις ικανότητές του στο άθλημα σε ένα υψηλότερο επίπεδο. Στο Fitivity Home Workouts, κάποιος μπορεί να φτιάξει ένα πρόγραμμα γυμναστικής χωρίς βάρη με δημιουργικές ασκήσεις σωματικού βάρους που βοηθούν στην τόνωση των μυών και την αύξηση της δύναμης του σώματος. Στο Fitivity Soccer Training, περιέχονται βίντεο με ασκήσεις, διαγράμματα ακόμη και φωνητικές οδηγίες. Οι μαθητές μπορούν να αποθηκεύσουν τα προγράμματα που έχουν δημιουργήσει ώστε να τα διαμοιράσουν ή να τα χρησιμοποιήσουν μελλοντικά. Στο Fitivity Volleyball Training, περιλαμβάνονται ασκήσεις του βόλεϊ αποσκοπούν να βοηθήσουν τους μαθητές να μάθουν το παιχνίδι και να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους. Το Fitivity Distance Runners Stretching εστιάζει στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και της υγείας. Οι ασκήσεις που παρουσιάζονται βελτιώνουν την ευλυγισία και αυξάνουν το εύρος κινήσεων για την αποφυγή τραυματισμών και τη βελτίωση των κινήσεων. Το πρόγραμμα παρέχει έναν εκπαιδευτικό οδηγό με τη χρήση βίντεο και αφήγησης. Παρουσιάζονται επίσης κινούμενες εικόνες με λεπτομερείς περιγραφές ενώ δίνετε και η δυνατότητα αποθήκευσης των δεδομένων, των προγραμμάτων άσκησης κτλ. Στο Karate Katas Fitivity – Form Routines, διατίθενται ασκήσεις Karate για αρχάριους και προχωρημένους αθλητές.  Η εφαρμογή αναλύει την τεχνική του Karate σε πολλά μέρη, έτσι ώστε ο κάθε μαθητής να είναι σε θέση να κατανοήσει εύκολα τις κινήσεις και στη συνέχεια δίνεται η δυνατότητα στο μαθητή να εξασκηθεί σε κάθε μία από αυτές τις τεχνικές. Η εφαρμογή βοηθά επίσης στο χάσιμο βάρους, στην οικοδόμηση των μυών, στην προώθηση της υγείας και στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης. Η Fitivity Yoga & Pilates Conditioning συνδυάζει ασκήσεις από τη Yoga και το Pilates σε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα. Το Pilates είναι ένας καλός τύπος άσκησης για την ανάπτυξη ισχυρών κοιλιακών μυών, την βελτίωση της ελαστικότητας και της κινητικότητας των αρθρώσεων, την ανάπτυξη των μυών που τείνουν να είναι ασθενέστεροι και την βελτίωση της γενικής υγείας και της αθλητικής απόδοσης. Η γιόγκα επίσης παρέχει πολλά οφέλη, που περιλαμβάνουν την αύξηση της δύναμης, της αντοχής και της ευελιξίας, την ανακούφιση από το στρες, την ψυχική αντοχή και την σωματική αντοχή. Η εφαρμογή διαθέτει εκπαιδευτικό οδηγό με χρήση βίντεο και αφήγηση, καθώς και κινούμενες εικόνες με λεπτομερείς περιγραφές.

(Πηγή: Διγγελίδης Νικόλαος (2014). Οδηγός Εκπαιδευτικού για τη Φυσική Αγωγή στο Λύκειο-Επιστημονική Εποπτεία της εκπόνησης των Προγραμμάτων Σπουδών του Γενικού Λυκείου ανά γνωστικό αντικείμενο – «ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ (Σχολείο 21ου αιώνα) – Νέο Πρόγραμμα Σπουδών»
με κωδικό ΟΠΣ: 295450)

Daily workout Apps

Πρόγραμμα Ασκήσεων για όλο το σώμα με video και χρονομέτρηση της άσκησης.

Workout Trainer

Ο απόλυτος προπονητής τσέπης για αρχάριους και λάτρεις του καναπέ. Με δυνατότητα προγραμματισμού μέσω του κινητού τηλεφώνου σας,  σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε από πλήθος ασκήσεων και να φτιάξετε το ατομικό πρόγραμμα άσκησης που σας ταιριάζει.

(Όλες οι παραπάνω εφαρμογές είναι δωρεάν – τουλάχιστον μέχρι την στιγμή της καταχώρησής τους στον παρόν ιστότοπο. Προσοχή στις διαφημίσεις που μπορεί να ακολουθούν τις δωρεάν εφαρμογές – οι περισσότερες διαφημίσεις συνήθως είναι χρεωστικές)

FreeTrainers Workouts

Ιστοσελίδα με δυνατότητα δημιουργίας προγραμμάτων εξατομικευμένης άσκησης ανάλογα με το στόχο για όλες τις μυικές ομάδες. Εύχρηστη με δυνατότητα εκτύπωσης. Πλήθος από εναλλακτικές ασκήσεις, πληροφορίες για την ανατομία του ανθρωπινου σώματος και μια καλή ευκαιρία να βελτιστοποιήσετε τα αγγλικά σας!!!

abs

Πρόσφατα άρθρα

Αρχείο

Οκτώβριος 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Απρ    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Translate

Τι είναι η γνώση?

Knowledge is power

Brain Gymnastics – Σκακιστική άσκηση

logo5

logo5


Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων