Πανελλαδικές εξετάσεις: Υποβολή αίτησης-δήλωσης για συμμετοχή στις Πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ 2024

Υποβολή αίτησης – δήλωσης από Τετάρτη 29 Νοεμβρίου έως Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023

1. ΕΞΕ – 136798 – 2023 – Αίτηση Δήλωση ΓΕΛ 2024 – Έκδοση 1

2. ΑΙΤΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ ΓΕΛ Υποψήφιος 2024

3. Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση ΓΕΛ για 5 ΜΟΥΣΙΚΑ 2024

4. ΑΡΧΕΙΟ ΟΔΗΓΙΕΣ Α-Δ ΓΕΛ 2024

5. ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ 2024

6. ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΕΛ 2024

ΕΞΕ-136784-2023-Υποβολή-δικαιολογητικών-για-προφορική-ή-γραπτή-εξέταση-υποψ-με-αναπηρία-και-ειδικές-εκπ-ανάγκες-ή-ειδικές-μαθησια-Έκδοση-1

 

Συνέντευξη στο διαδικτυακό ρ/σ του σχολείου μας για τη σημασία της συμπερίληψης των Ατόμων με Αναπηρία στο χώρο της καλλιτεχνικής δημιουργίας

Με ιδιαίτερη χαρά, οι μαθητές του Λογοτεχνικού Ομίλου του σχολείου μας και συντελεστές του διαδικτυακού ρ/σ του σχολείου μας “Lake Radio”, υποδέχτηκαν την Τρίτη 21 Νοεμβρίου τον ηθοποιό Πάνο Ζουρνατζίδη, ιδρυτικό μέλος του 1ου επαγγελματικού συμπεριληπτικού θεατρικού θιάσου στην Ελλάδα με την επωνυμία «ΘΕΑΜΑ».

web radio 1

Ο κ. Ζουρνατζίδης μίλησε με τους μαθητές του Λογοτεχνικού Ομίλου για τη σημασία της συμπερίληψης σε όλους τους χώρους της ανθρώπινης δραστηριότητας, κάνοντας λόγο για το θίασο «ΘΕΑΜΑ» και το θέατρο «ΙΣΟΝ» στο οποίο στεγάζεται, δίνοντας εξαιρετικές παραστάσεις. Μάλιστα, ο κ. Ζουρνατζίδης, αφού ευχαρίστησε όλους τους μαθητές για την ευγενική πρόσκληση να επισκεφτεί το σχολείο μας, έδωσε θερμά συγχαρητήρια τόσο σε αυτούς, όσο και στη Διευθύντρια και το Σύλλογο Διδασκόντων για το γεγονός ότι έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα πραγματικά συμπεριληπτικό σχολείο, με σεβασμό σε κάθε μορφή αναπηρίας.

web radio 2 web radio 3 web radio 4

Ο κ. Ζουρνατζίδης παραχώρησε συνέντευξη στη μαθήτρια της Β1 τάξης Άννα – Μαρία Γαβριηλίδου, η οποία είχε και την πρωτοβουλία της πρόσκλησής του.

 

Δράση Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Δράση Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου για τους μαθητές και της μαθήτριες της Γ΄ Τάξης.

ΣΕΠ 1 ΣΕΠ 2

Το σχολείο μας επισκέφθηκε η κ. Ιωάννα Κοντζίνου, Υπεύθυνη Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού Ανατολικής Αττικής.  Η κ Κοντζίνου ενημέρωσε τους μαθητές και τις μαθήτριες για εκπαιδευτικές επιλογές μετά το Λύκειο και ακολούθησε σχετική συζήτηση.

Ενημέρωση μαθητών/τριών της Γ’ τάξης Λυκείου για συμμετοχή σε πλου με Φρεγάτα

Το Πολεμικό Ναυτικό στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον προστάτη του Άγιο Νικόλαο προσκαλεί για το έτος 2024 μαθητές και μαθήτριες της Γ’ Λυκείου να συμμετέχουν σε ολιγόωροπλου μίας Φρεγάτας.
Η επιλογή των είκοσι (20) μαθητών/τριών θα πραγματοποιηθεί κατόπιν κλήρωσης.

Αιτήσεις μέχρι 1η Δεκεμβρίου 2023.

Περισσότερες πληροφορίες στο ακόλουθο αρχείο.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ Γ` ΤΑΞΗΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΠΛΟΥ ΜΕ ΦΡΕΓΑΤΑ

Αποτελέσματα διαγωνισμού για την 4ήμερη εκπαιδευτική εκδρομή σε Φρανκφούρτη, Χαϊδελβέργη, Στρασβούργο 4-7/3/2024

Δείτε παρακάτω τα αποτελέσματα του διαγωνισμού για την ανάδειξη του ταξιδιωτικού γραφείου στο οποίο θα ανατεθεί η πραγματοποίηση της 4ήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής της σε Φρανκφούρτη, Χαϊδελβέργη, Στρασβούργο 4-7/3/2024.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

HAPPY DAYS TRAVEL

MANESSIS

AT HOLIDAYS

ONLINE HOLIDAYS

Διενέργεια προκαταρκτικών εξετάσεων (ΠΚΕ) για την εισαγωγή στις Σχολές του Λιμενικού Σώματος, στις Στρατιωτικές Σχολές, στις Σχολές του Πυροσβεστικού Σώματος, στις Σχολές της Ελληνικής Αστυνομίας και υγειονομικών εξετάσεων για τις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού, έτους 2024.

Παρακαλούμε ενημερωθείτε από το παρακάτω έγγραφο.

ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Εορτασμός επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου

Στο σχολείο μας γιορτάσαμε σήμερα την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Στο πρώτο μέρος της γιορτής προβλήθηκε βίντεο με τα γεγονότα της περιόδου, το οποίο δημιούργησε ο εκπαιδευτικός κ. Καράμπελας με τη συνεργασία μαθητών. Μαθητές, μαθήτριες και εκπαιδευτικοί παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον.

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 1 ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 6

Στο δεύτερο μέρος η μουσική ομάδα του σχολείου μας τραγούδησε επετειακά τραγούδια, υπό την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού κ. Λυμπέρη.

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 4 ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 5

Συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν στη γιορτή καθώς και στους εκπαιδευτικούς κ. Καράμπελα και κ. Λυμπέρη.

Ενημέρωση και άσκηση στην καταστολή πυρκαγιών

Την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο της ενημέρωσης μαθητών και εκπαιδευτικών για την αντιμετώπιση πυρκαγιών, πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας ενημέρωση, επίδειξη και άσκηση στη χρήση πυροσβεστήρων. Η δράση διοργανώθηκε σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας κ. Βάση Γεώργιο.

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ 1

Ο κ. Βάσης εξήγησε στα παιδιά και στους εκπαιδευτικούς πόσο σημαντικό είναι να γνωρίζουμε τρόπους πρόληψης και καταστολής πυρκαγιών. Στη συνέχεια μέλη της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας έκαναν επίδειξη χρήσης πυροσβεστήρων και μαθητές, μαθήτριες και εκπαιδευτικοί είχαν την ευκαιρία να ασκηθούν στη χρήση τους.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 1 1   ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 3 1 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 4 1

Ευχαριστούμε τον Αντιδήμαρχο κ. Βάση για τη διοργάνωση της ενημέρωσης και άσκησης.  

Το e-book της Α΄Τάξης

Το e-book των μαθητών και μαθητριών της Α΄ Τάξης με θέμα ιστορίες μεταναστών είναι έτοιμο!

e book

Μπορείτε να το ξεφυλλίσετε πατώντας εδώ.

Ιδέα και υλοποίηση: Ζαφειριάδου Λ., καθηγήτρια αγγλικών

Ευχόμαστε και σε επόμενα τεύχη!