Μάι 14
12

Προτάσεις για την αξιοποίηση του παλιού εργοστασίου του «Πελαργού»…

Κάτω από (Σεμινάρια) από στις 12-05-2014 και με ετικέτα

Προτάσεις των Εκπαιδευτικών που συμμετείχαν στο 3ήμερο Σεμινάριο του ΚΠΕ Νέας Κίου

«Η δεκαετία  της Εκπαίδευσης για την Αειφορική Ανάπτυξη (Ε.Α.Α.) δημιούργησε ενεργούς πολίτες ικανούς να υπερασπιστούν το Περιβάλλον και την  Αειφορία;»

για την αξιοποίηση του παλιού εργοστασίου του Πελαργού”.

Την Κυριακή 4 Μαΐου 2013, τρίτη ημέρα του 3ήμερου Σεμιναρίου, στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης των Εκπαιδευτικών με αφορμή το θεματικό έτος για τη Δεκαετία της Εκπαίδευσης για την Αειφορία “Ενεργοί Πολίτες” έγινε ενημέρωση από τον κ. Γιώργο Μανινή, Δικηγόρο, τέως Δήμαρχο Νέας Κίου και την Παιδαγωγική Ομάδα του Κ.Π.Ε. Νέας Κίου με θέμα:

“Ο Πελαργός της Νέας Κίου: Ένα σημαντικό κεφάλαιο στην οικονομική και κοινωνική ζωή των προσφύγων, ένας χώρος που περιμένει ενεργούς πολίτες για να ξαναζωντανέψει”.

Ακολούθησε επίσκεψη στο χώρο του εργοστασίου “Πελαργός”, όπου διαπιστώθηκε η θλιβερή εγκατάλειψη του χώρου και η μη αξιοποίησή του.
Στη συνέχεια οι επιμορφούμενοι Εκπαιδευτικοί επέστρεψαν
στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Κίου, όπου αποτύπωσαν σε ομάδες τις προτάσεις τους για την αξιοποίηση του χώρου του εργοστασίου, έχοντας κατά νου παρόμοιους χώρους που έτυχαν αξιόλογης επαναχρησιμοποίησης και ανάδειξης.

Εικαστικές και Γραπτές προτάσεις …

DSC01631

DSC01632

DSC01630

 

 

 

 

DSC01640

DSC01633

 

 



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *