Φιλοξενούμενοι στον ίδιο τόπο…
Σπατάλη τροφίμων
Το 30% της παγκόσμιας παραγωγής τροφίμων χάνεται κάθε χρόνο μετά τη συγκομιδή ή με σπατάλη στα καταστήματα, τα νοικοκυριά και τις υπηρεσίες catering.
Η σπατάλη αυτή αντιπροσωπεύει 750 δισεκατομμύρια δολάρια αξίας των τροφίμων κάθε χρόνο.
Είναι απαραίτητο όλοι να ενημερωθούμε σχετικά με τις μεθόδους μείωσης της σπατάλης τροφίμων.
Είναι αναγκαίο όλοι να συμβάλλουμε στη μείωση των απορριμμάτων τροφίμων.
Αφήστε μια απάντηση