Νοέ 13
20

«Παρουσίαση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Κ.Π.Ε. Νέας Κίου – Σχεδιασμός και Υλοποίηση Περιβαλλοντικών προγραμμάτων»

programs kpeΠρόσκληση Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, περιοχής Ερμιονίδας, σε ενημερωτική συνάντηση του Κ.Π.Ε. Νέας Κίου.

Το  Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Νέας Κίου στο πλαίσιο των δράσεών του «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», οργανώνει ενημερωτική συνάντηση εκπαιδευτικών  Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης, που υπηρετούν στην περιοχή της Ερμιονίδας με τίτλο:

«Παρουσίαση των εκπαιδευτικών  προγραμμάτων του Κ.Π.Ε. Νέας Κίου – Σχεδιασμός και Υλοποίηση Περιβαλλοντικών προγραμμάτων»

Η ενημερωτική συνάντηση θα γίνει σε συνεργασία με τις Υπεύθυνες Σχολικών Δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Αργολίδας , σε συνδιοργάνωση με τη Διευθύντρια και το σύλλογο διδασκόντων του Γυμνασίου Κρανιδίου, στην αίθουσα  πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου Κρανιδίου, την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013, από τις 16:00 έως 19:00.

Σκοπός της συνάντησης αυτής είναι να δοθεί η δυνατότητα σε εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που υπηρετούν σε σχολικές μονάδες της περιοχής Ερμιονίδας και δεν έχουν λόγω χιλιομετρικής απόστασης εύκολη πρόσβαση σε επιμορφωτικές συναντήσεις στο Κ.Π.Ε. Νέας Κίου, να ενημερωθούν στην περιοχή τους, για τα εκπαιδευτικά προγράμματα και τις δράσεις του Κ.Π.Ε. και παράλληλα να ενημερωθούν από τις Υπεύθυνες Σχολικών Δραστηριοτήτων για τη διαδικασία  και τη μεθοδολογία υλοποίησης περιβαλλοντικών προγραμμάτων στα σχολεία τους.

Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ενημερωτική συνάντηση, παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή απεθείας στο Κ.Π.Ε. Νέας Κίου, μέχρι  και την Πέμπτη  21 Νοεμβρίου 2013.

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *