Νοέ 12
26

«Πρασινίζω την αυλή του σχολείου μου»

Κάτω από (Δράσεις ΚΠΕ Νέας Κίου) από στις 26-11-2012 και με ετικέτα ,

Το Κ.Π.Ε. Νέας Κίου καλεί τους εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Αργολίδας, να συμμετάσχουν στη Δράση

«Πρασινίζω την αυλή του σχολείου μου»

που διοργανώνει σε συνεργασία με τις υπεύθυνες σχολικών δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και την Πανελλήνια Ένωση Εκπαιδευτικών για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση Πελοποννήσου (Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε. Πελοποννήσου). 

Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να συμμετάσχουν με τις περιβαλλοντικές τους ομάδες, σε μια τέτοια δράση καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή με αίτησή τους στο Κ.Π.Ε. Νέας Κίου μέχρι την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Το Κ.Π.Ε. Νέας Κίου θα οργανώσει διημερίδα που θα περιλαμβάνει και βιωματικό εργαστήριο για τις σχολικές μονάδες που θα συμμετάσχουν (εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές/-τριες) προκειμένου να ενημερωθούν για τον τρόπο οργάνωσης και συντονισμού της δράσης.

Στόχος είναι να ενθαρρυνθούν τα παιδιά, να οργανώσουν το δικό τους κήπο και να παρακολουθήσουν την εξέλιξή του στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Πρόθεσή μας είναι με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου να αναδείξουμε και να επιβραβεύσουμε όλη αυτή την προσπάθεια.

«Πρασινίζω την αυλή του σχολείου μου»

ΑΙΤΗΣΗ

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ

Οι αιτήσεις να σταλούν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση:

kpenkiou@yahoo.gr ή με fax: 27510 51177.

Περισσότερες Πληροφορίες τηλ. 27510 52303
Αφήστε μια απάντηση