Οκτ 17
16

Πνοές Ανέμων

Κάτω από (Περιβάλλον) από στις 16-10-2017

Συμμετέχοντας στην πανελλαδική εκστρατεία «Περιβάλλον και Πολιτισμός», που για το σχολικό έτος 2017-2018 είναι αφιερωμένη στο στοιχείο του αέρα με τίτλο «Πνοές Ανέμων», το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Νέας Κίου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Δ΄ Ε.Π.Κ.Α. και προτίθεται να υλοποιήσει εκπαιδευτικές δράσεις με μαθητές Α/θμιας Εκπ/σης από την Αργολίδα, στο κάστρο της Ακροναυπλίας, την Πέμπτη 19 και την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017.
Οι δράσεις αυτές εστιάζουν στη σημασία των ανέμων από την αρχαιότητα έως σήμερα, στις κατευθύνσεις και ονομασίες των ανέμων καθώς και στη σημασία των ανεμόμυλων και των πηγών αιολικής ενέργειας.
Με ατομικές και ομαδικές δραστηριότητες, βιωματικά παιχνίδια, κατασκευές και παιχνίδια γνώσεων προσεγγίζεται με διαθεματικό και ευχάριστο τρόπο το στοιχείο του ανέμου, προσφέροντας μια διασκεδαστική εκπαιδευτική εμπειρία στους μαθητές/τριες.
Η συμβολή του αέρα στην εξέλιξη του Ναυπλίου
Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αργολίδας σε συνεργασία με την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Αργολίδας, το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Ν. Κίου και την Εθνική Πινακοθήκη – παράρτημα Ναυπλίου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πνοές Ανέμων»,…
argolisculture.gr
pp-logo-2017

 

Φωτογραφίες εδώ

 



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *