Απρ 15
01

«Η Πληροφορική, πολύτιμο εργαλείο στα Προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης»

Afisa HYΤο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Νέας Κίου στο πλαίσιο των  δράσεών του «Εκπαίδευση  και Δια Βίου Μάθηση», δράση που υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση  (Ευρωπαϊκό  Κοινωνικό Ταμείο –  Ε.Κ.Τ.) –  Άξονας  προτεραιότητας  7 –  και τους  εθνικούς   πόρους,   διοργανώνει   2ήμερο Επιμορφωτικό  Σεμινάριο, για  Εκπαιδευτικούς  Πρωτοβάθμιας  και  Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης Αργολίδας, με τίτλο:

«Η Πληροφορική, πολύτιμο εργαλείο στα Προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης»

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Απριλίου 2015, σε συνεργασία με τον Διευθυντή του ΕΠΑ.Λ. Ναυπλίου, θα υλοποιηθεί στους χώρους του ΕΠΑ.Λ. Ναυπλίου.

Στόχος είναι η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών στη χρήση συστημάτων  Πληροφορικής για  ενίσχυση των προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης που υλοποιούν με τους μαθητές τους στα σχολεία.
Απαραίτητη  προϋπόθεση  για  τη συμμετοχή  στο  σεμινάριο  αυτό, είναι να έχουν  οι  συμμετέχοντες εκπαιδευτικοί γνώσεις, τουλάχιστον, Α’ Επιπέδου στις Τ.Π.Ε. και να έχουν κωδικούς στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο.

Οι αιτήσεις των  εκπαιδευτικών  θα  αποστέλλονται  στους  Υπεύθυνους  Σχολικών  Δραστηριοτήτων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας μέχρι την Τετάρτη 1η Απριλίου 2015.

Πρόγραμμα

program1

program2

Φωτογραφίες εδώ



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *