Αυγ 15
19

Ημερολόγιο Μαθητών-Φεβρουάριος

Κάτω από (Ημερολόγιο, Σχ. έτος 2014-2015) από στις 19-08-2015

Σάββατο 7-2-2015

Σήμερα η συνάντηση ξεκίνησε με την συνηθισμένη ”Τροφή για σκέψη” και το ”παιχνιδόλεξο”.

Μετά η ΗρώDSC_0561 μας έκανε μια παρουσίαση,πολύ ενδιαφέρουσα,για την ”Μικρασιάτικη Καταστροφή”.

Δείτε το στο slideshare.net

Αμέσως μετά την παρουσίαση της Ηρώς ο κ. Νίκος μας έδειξε και αυτός μια παρουσίασηπου είχε θέμα τους ”Βαλκανικούς Πολέμους”.

[slideboom id=1285797&w=425&h=370]

Ήταν μια μέρα γεμάτη με εμπλουτισμό γνώσεων και ενδιαφέρον.

Σάββατο 14-2-2015

Σήμερα είναι του Αγίου Βαλεντίνου! Χρόνια πολλά στους ερωτευμένους,χα χα χα! Αρχικά συζητήσαμε για το βιβλίο επιτέλους φτάσαμε στον δολοφόνο η αγωνία κορυφώνεται. Μετά είδαμε ένα πάρα πολύ όμορφο και συγκινητικό ταινιάκι που λέγεται ”LILA”, ενθουσιάστηκα πάρα πολύ.

Το σχολιάσαμε και μετά χωριστήκαμε σε ομάδες και σκεφτήκαμε για όσο χρόνο μας έμεινε την υπόθεση για το ταινιάκι που θα σκηνοθετήσουμε. Η ομάδα μου, εγώ, η Φλιππίνα, η Κατερίνα, η Ηρώ, η Βασιλική και η Ιωάννα φτιάξαμε ένα προσχέδιο σεναρίου. Δυστυχώς τελείωσε ο χρόνος μας και έπρεπε σιγά-σιγά να φύγουμε.

Σάββατο 28-2-2015

Σήμερα ήταν μια όμορφη μέρα και μαντέψτε γιατί! Είναι η γιορτή μου σήμερα και είμαι πολύ χαρούμενη, μπήκα στην αίθουσα και όλα τα παιδιά με αγκάλιασαν και με φίλησαν, δεν ξέρω αν ήταν επειδή κρατούσα μαζί μου γλυκά χαχαχα! Καθήσαμε σε όμαδες και συζητήσαμε λίγο για την μικρή μας ταινία. Εγώ με την ομάδα μου σκεφτήκαμε ένα αρκετά καλό σενάριο, αλλά μετά διαπιστώσαμε ότι θα ήταν δύσκολο να το παρουσιάσουμε εμείς τα παιδιά και έτσι το απορρίψαμε. Μετά είπαν και οι άλλες ομάδες τα σενάρια τους αλλά είχανε την ίδια τύχη με εμάς. Έτσι ο κ. Γιάννης και ο κ. Νίκος πρότειναν ένα σενάριο. Δεν μας ενθουσίασε όλους αλλά στο τέλος συμφωνήσαμε και είπαμε ότι θα έχει πλάκα. Μόλις η συνάντηση έλαβε τέλος κέρασα τα γλυκάκια που κρατούσα και φύγαμε όλοι και ανυπομονούσαμε για την επόμενη συνάντηση.

Συντάκτρια: Μαριάννα Παπαδάκη



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *