Απρ 14
23

Ημερολόγιο Μαθητών-Μάρτιος

Κάτω από (Ημερολόγιο, Σχ. έτος 2013-2014) από στις 23-04-2014

     Ο νέος μήνας φαίνεται πως θα είναι γεμάτος εκπλήξεις, δημιουργικότητα και gueststars! Από σήμερα και για όσα Σάββατα χρειαστούν το πρόγραμμα αλλάζει και θα πηγαίνουμε στην λέσχη 10:00 με 13:00 (υπερωρίες!). Ξεκινάμε τη διακόσμηση του σχολείου μας πιο σοβαρά από ποτέ, το ισόγειο-κυλικείο με τον πρώτο όροφο θα αποκτήσουν μια νότα συνδυασμού Escher και λέσχης μαθηματικής λογοτεχνίας. Είναι κάτι (για μένα τουλάχιστον) που ζούμε πρώτη φορά. Πιστεύω πως θα βγει ένα καλό αποτέλεσμα καθώς παρατηρώ πολλά πρόθυμα και καλοπροαίρετα παιδιά τα οποία έχουν όρεξη για δημιουργία και συνεργασία.

     Όταν έλεγα πριν υπερωρία το πρόγραμμα του Σαββάτου φαίνεται πως δεν είχα συνειδητοποιήσει την «υπερ-υπερωρία» της Κυριακής. Καλύτερα όμως να σοβαρευτώ και να ξεκαθαρίσω ότι σε όλα αυτά συμμετέχουμε από μόνοι μας όσοι θέλουμε γιατί αυτά που κάνουμε είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέροντα.   Τις Κυριακές λοιπόν 10:00 με 12:00 ετοιμάζουμε το βίντεο μας με την μέθοδο του stopmotion με τίτλο «ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ».


Είναι λίγο χρονοβόρο και θέλει πολύ υπομονή. Το βίντεο αυτό μαζί με κάποια άλλα θα προβληθεί στην παρουσίαση της λέσχης μας στο Κ.Α.Μ. στις 5 Μαΐου.

            Την Δευτέρα 17 Μαρτίου είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε στη λέσχη μας τη γνωστή συγγραφέα Σώτη Τριανταφύλλου. Κάναμε μια πολύ όμορφη συζήτηση.

DSC_0016

Η συνέντευξη έγινε πολύ ενδιαφέρουσα συνδυάζοντας τις ερωτήσεις που είχε ετοιμάσει η κ. Τριανταφύλλου για μας και τις ερωτήσεις που είχαμε ετοιμάσει εμείς γι αυτήν. Μάθαμε από κοντά πώς είναι η ζωή ενός συγγραφέα και πώς εργάζεται.

Πιστεύω πως η συνάντηση αυτή ήταν η ιδανική για όλους μας!

Συντάκτρια: Φιλιππίνα ΦάμαΑφήστε μια απάντηση