Απρ 14
16

Ζωγραφίζοντας το σχολείο!

Κάτω από (Μαθητές εν δράσει, Σχ. έτος 2013-2014) από στις 16-04-2014

DSC_0539DSC_0290

        Η Λέσχη μας μελετά το βιβλίο «Ο Μέτοικος και η Συμμετρία». Καθώς ο πρωταγωνιστής του βιβλίου μας γνωρίζει και αναπτύσσει μια ευχάριστη σχέση με τον διάσημο χαράκτη M. C. Escher, έχουμε την ευκαιρία να τον γνωρίσουμε και σαν άνθρωπο (όσο γίνεται) αλλά και σαν καλλιτέχνη. Τουλάχιστον, στο δεύτερο κομμάτι τα καταφέραμε, κατά τη γνώμη μου, μιας και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μας στη φιλοσοφία και τα έργα του Escher κάναμε κάτι πραγματικά πρωτόγνωρο και παράτολμο. Ζωγραφίσαμε το σχολείο μας!!

      Με τη βοήθεια και την πρωτοτυπία της κ. Τσεμπελής, την ευρηματικότητα του κ. Παπόγλου και την μονίμως καλή διάθεση του κ. Χατζηιωάννου, οδηγηθήκαμε σε ένα πολύ ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Εμείς οι έφηβοι δεν είμαστε που δείχνουμε την κλίση μας στα graffiti; Ε, φαίνεται πως εκεί βασίστηκαν και οι καθηγητές μας. Πήραμε λίγη εφηβεία, μια δόση καλής διάθεσης, τέλεια συνεργασία και τα ανακατέψαμε. Αυτό το οργανωμένο «έγκλημα», άφησε πίσω του ένα μάτσο μαθητές που το μισό χρώμα ήταν πάνω στα ρούχα τους και το άλλο μισό το συναντάτε κάθε μέρα στους ορόφους και στο κυλικείο του σχολείο μας!!!                             

Συντάκτρια άρθρου: Φιλιππίνα Φάμα               

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.


Αφήστε μια απάντηση