Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2012 : 2011-06-28

Η ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου (Safer Internet Day) για το έτος 2012, είναι την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου και το θέμα της προσφέρεται για να ενημερώνει ο ένας τον άλλον, τοποθετώντας το θέμα της θετικής χρήσης του Διαδικτύου και την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο ως ένα ζήτημα οικογένειας.

Σας καλούμε με αυτή την ανακοίνωση έτσι ώστε να εργαστούμε και να σχεδιάσουμε από κοινού για τα σχολεία υλικό (βίντεο, σχέδια μαθημάτων κ.ά.) για την ασφαλέστερη χρήση του Διαδικτύου. Θα σας κρατάμε ενήμερους σχετικά με αυτό και στην κοινότητά μας.

Μαζί με τις ευχές μας για τη νέα σχολικό χρονιά, σας καλούμε να ξεφυλίσσετε το ενημερωτικό δελτίου του Αυγούστου σε μορφή ηλεκτρονικού περιοδικού καθώς και να περιηγηθείτε στον ενημερωτικό κόμβο Ασφάλεια στο Διαδίκτυο.

Επίσης, σχετικά με το μηνιαίο ενημερωτικό δελτίο μπορείτε εύκολα να εγγραφείτε μέσω της λίστας safetynet@sch.grστη διεύθυνση http://list.sch.gr/mailman/listinfo/safetynet και να το λαμβάνετε στην ηλεκτρονική σας θυρίδα. Θα μοιραζόμαστε τα τελευταία νέα από το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου αλλά και όσα προέρχονται από τα Κέντρα του προγράμματος Safer Internet σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Εάν υπάρχουν απορίες, άρθρα ή πληροφορίες που θα θέλατε να μοιραστείτε, παρακαλούμε γνωστοποιήστε τα στο internet-safety at sch.gr (αντικαταστήστε το at με το σύμβολο @).

Τέλος, η γραμμή βοηθείας ΥποΣΤΗΡΙΖΩ του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου λειτουργεί από Δευτέρα – Παρασκευή και ώρες 9:00 – 15:00 στον αριθμό 800 11 800 15 (χωρίς χρέωση) και στο help@saferinternet.gr. Δείτε και το σχετικό βίντεο παρακάτω:


Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων