Νέο πόστερ του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου : 2011-06-17

Το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου δημιούργησε ένα νέο πόστερ με συνοπτικές πληροφορίες για τις τρεις δράσεις του: δράση ενημέρωσης και επαγρύπνησης Saferinernet.gr, ανοιχτή γραμμή καταγγελιών Safeline.gr και γραμμή βοηθείας ΥποΣΤΗΡΙΖΩ 800 11 80015. Το πόστερ βρίσκεται αναρτημένο σε μέγεθος Α2 και Α3 στην περιοχή «Υλικό – Αφίσες» του saferinternet.gr, από όπου και μπορείτε να το αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας.

Παράλληλα, δημιουργήθηκε ένας συνοπτικός οδηγός διπλής όψης μεγέθους Α4, που περιλαμβάνει στην μπροστινή του όψη το παραπάνω πόστερ και στη πίσω όψη συνοπτική περιγραφή της κάθε δράσης του Ε.Κ.Α.Δ. Το φυλλάδιο είναι προσβάσιμο στην περιοχή «Υλικό – Booklets / Φυλλάδια».

Τόσο το φυλλάδιο όσο και τα πόστερ μπορούν να εκτυπωθούν σε απλούς εκτυπωτές και να διανεμηθούν σε γονείς μαθητών / να αναρτηθούν στους πίνακες των σχολείων, των κέντρων νεότητας, κ.λπ.

Επίσης, μέσω τoυ ΕΚΑΔ σας υπενθυμίζουμε να διαθέσετε 10 λεπτά από τον χρόνο σας για να συμπληρώσετε ερωτηματολόγιο με στόχο να συλλεχθούν οι πολύτιμες απόψεις σας γύρω από την υπεύθυνη και ασφαλή χρήση του Διαδικτύου και γενικώς των online τεχνολογιών από τους ανήλικους χρήστες (πατήστε στο εικονίδιο Start Survey για να ξεκινήσετε).

Αφήστε μια απάντηση


Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων