Νέο τραπεζικό σύστημα στη Σερβία! Το ΔΝΤ σε κατάσταση πανικού!

Βόμβα βάζει η Σερβία στο τραπεζικό κατεστημένο δημιουργώντας νέα ανατρεπτικά δεδομένα, με νόμο που ορίζει πως οι τράπεζες θα εργάζονται αποκλειστικά και μόνο για το όφελος της χώρας και των πολιτών!

Αναλυτικότερα, οι σοσιαλιστές της Σερβίας εγκαταλείπουν το τραπεζικό σύστημα του ευρωπαϊκού μοντέλου και προκαλούν τις έντονες διαμαρτυρίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου! Ο νόμος – βόμβα που ψήφισε η Σέρβικη Βουλή είναι και η πρώτη ανατρεπτική κίνηση – απάντηση στην Ευρώπη απέναντι στην Τραπεζική “Αυτοκρατορία”. Με τον νέο νόμο η Τράπεζα της Σερβίας υποχρεώνεται να λειτουργεί σε όφελος της εθνικής οικονομίας και των αναγκών του Σερβικού λαού και να μην τηρεί τις αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, του ΔΝΤ και των διεθνών κερδοσκόπων!
Πρόκειται για ενέργεια της Σερβικής Βουλής που υπερασπίζεται το σύνολο της χώρας και είναι αποτελεί ένα τεράστιο αγκάθι, καθώς η Σερβία, υποχρεώνει την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα να προλάβει νέες αποφάσεις σαν της Σερβίας από Ιταλία και Ισπανία.

Μάλιστα, παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Κεντρικής Τράπεζας Σερβίας, Ντέγιαν Soskic, αν και η θητεία του έληγε το 2016!

Ακόμη και το ΔΝΤ αναγκάστηκε να εκφραστεί δημόσια εναντίον ενός νόμου που ψήφισε δημοκρατικά η Βουλή της Σερβίας και εναντίον του σοσιαλιστή πρωθυπουργού Ιβίτσα Ντάτσιτς. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι τα δημοσιεύματα του ύφους “Ανήσυχη η Δύση για τις εξελίξεις στη Σερβία” δίνουν και παίρνουν. Άλλωστε είναι φυσιολογική η αντίδραση της Ευρωπαϊκής ένωσης και του ΔΝΤ, αφού εκτιμούν ότι η Σερβία αναστατώνει κυριολεκτικά την διεθνή τραπεζική «σταθερότητα»!

Βάσεις πανελληνίων εξετάσεων 2012

O συνολικός αριθμός των υποψηφίων οι οποίοι υπέβαλαν μηχανογραφικό δελτίο φέτος ανήλθε σε 116.173 (82.608 με το 90%, 18.941 με το 10%, 14.624 με τα ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Α΄), ενώ πέρυσι ο αριθμός των υποψηφίων ήταν 123.916.

Συνολικά εισήχθησαν στα Πανεπιστήμια, στις Ανώτατες Εκκλησιαστικές Ακαδημίες, στα ΤΕΙ, στις Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές και στις Ακαδημίες της Πυροσβεστικής και του Εμπορικού Ναυτικού 80.615, εκ των οποίων έκαναν χρήση των ειδικών περιπτώσεων 15.412, ενώ το 2011 εισήχθησαν 77.893.

Φέτος έμειναν 1.150 κενές θέσεις (471 με το 90%, 381 με το 10% και 298 με την κατηγορία των ΕΠΑΛ  ΟΜΑΔΑ Α΄). Το 2011 είχαν μείνει 1.568 κενές θέσεις.

Για να δείτε τις βάσεις εισαγωγής κατά κατηγορία κάνετε κλικ εδώ