Τα χαρούμενα πρόσωπα, τα «ευχαριστώ» και το συναίσθημα επιτυχίας της ομαδικής εργασίας… το συναίσθημα του να προσφέρεις αποτυπώνεται στην προσπάθεια των μαθητών- μαθητριών των τμημάτων Γ3 και Γ5 που με την υποστήριξη της κυρίας Μηλοπούλου βοήθησαν στον καθαρισμό της αυλής από τα πεσμένα φύλλα και σκουπίδια την Παρασκευή 24-11-2023 κατά την 5η και 6η ώρα του ωρολογίου προγράμματος.
Δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος για να συμμετέχει κάποιος σε εθελοντικές ομάδες. Ο εθελοντισμός είναι στάση ζωής, κάτι το οποίο πηγάζει από τον άνθρωπο που επιθυμεί να συμβάλλει στο κοινωνικό σύνολο προσφέροντας αφιλοκερδώς και αξιοποιώντας τον ελεύθερο του χρόνο με διάθεση ανιδιοτέλειας.
Στο 1ο Γυμνάσιο Εχεδώρου γνωρίζουμε πολύ καλά ότι έχουμε χρέος να διδάξουμε και να δείξουμε τον δρόμο προς την υιοθέτηση θετικών συμπεριφορών τις οποίες ενθαρρύνουμε και επαινούμε .
Η αρχή έγινε λοιπόν και έπεται συνέχεια.