Αρχική » Γενικά » Ολοκλήρωση του πρόγραμματος τα “Τα παιδιά πρεσβευτές του τόπου τους”,

Πρόσφατα σχόλια

    Kατηγορίες

    Σαν σήμερα

    18/4/1951: Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο υπογράφουν στο Παρίσι την ιδρυτική πράξη της Ευρωπαϊκής Κοινότητας ʼνθρακα και Χάλυβα (ΕΚΑΧ), προπομπό της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

    Ολοκλήρωση του πρόγραμματος τα “Τα παιδιά πρεσβευτές του τόπου τους”,

    Με χαρά και ενθουσιασμό η Α΄ Γυμνασίου του σχολείου μας ολοκλήρωσε το πρόγραμμα του δικτύου σχολείων στο οποίο συμμετείχαμε, με τίτλο με θέμα “Τα παιδιά πρεσβευτές του τόπου τους”, επιλέγοντας και παρουσιάζοντας τον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Κραννώνας, ως τουριστικό πόλο έλξης της περιοχής μας και τον Κραυξίδειο αγώνα δρόμου, ως ένα πραγματικά αξιόλογο θεσμό στον οποίο αξίζει ο καθένας να συμμετέχει κάθε χρόνο.

    Το σχολείο μας είναι αναπόσπαστο κομμάτι της τοπικής κοινωνίας και των θεσμών του Δήμου Κιλελέρ, έχοντας τη δυνατότητα και την επιθυμία να συμμετέχει στην προβολή και ανάδειξή του.

    ΚΡΑΝΟΝΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΕΛΙΚΟ

    Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
    Αντίθεση