Εγγραφές Λυκείου Σεπτέμβριος 2024

Εγγραφές/ανανεώσεις εγγραφών/μετεγγραφές ΛΥΚΕΙΟΥ από 2/9/2024-5/9/2024

eggrafes2024 25

Απόκτησε απολυτήριο Γενικού Λυκείου.

Φοίτησε στο Εσπερινό Γυμνάσιο με ΛΥΚΕΙΑΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ Κομοτηνής.

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

——

Β φάση-Κατ’ εξαίρεση ηλεκτρονικές αιτήσεις εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής και μετεγγραφής για μαθητές Γενικού Λυκείου (ΓΕΛ)

Για όσους ενήλικες/ανήλικους θέλουν να εγγραφούν στο Γενικό Λύκειο του Εσπερινού Γυμνασίου με Λυκειακές Τάξεις Κομοτηνής, θα πραγματοποιηθούν κατ΄ εξαίρεση ηλεκτρονικές εγγραφές (Β φάση εγγραφών) από την Δευτέρα 02-09-2024 και ώρα 07:00 έως και την Πέμπτη 05-09-2024 και ώρα 23:59, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας «eεγγραφές» (https://e-eggrafes.minedu.gov.gr/ ) από τους γονείς-κηδεμόνες των ανήλικων μαθητών ή τους ίδιους, εφόσον είναι ενήλικοι.

Είστε ενήλικας, δεν έχετε απολυτήριο Λυκείου και θέλετε να αποκτήσετε; Είστε ανήλικος εργάζεστε/έχετε άλλες υποχρεώσεις-δυσκολίες και δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε το πρωινό Λύκειο; Μπορείτε να φοιτήσετε στο Εσπερινό Γυμνάσιο με ΛΥΚΕΙΑΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ Κομοτηνής.

Γιατί Εσπερινό ΓΕΛ;

  • Γιατί η εκπαίδευση και η μόρφωση είναι δικαίωμα και αγαθό ανεκτίμητο.
  • Γιατί θα αποκτήσετε περισσότερες γνώσεις και εφόδια για την προσωπική σας ολοκλήρωση και συγκρότηση.
  • Γιατί μπορείτε να βελτιώσετε την εργασιακή σας κατάσταση ή και να αναζητήσετε καλύτερες συνθήκες εργασίας και απολαβές με το απολυτήριο του Εσπερινού Λυκείου.
  • Γιατί θα πραγματοποιήσετε ένα όνειρο που, για διάφορους λόγους, διακόπηκε στα εφηβικά χρόνια.
  • Γιατί μπορείτε να διεκδικήσετε με μεγαλύτερη ευκολία την εισαγωγή σας σε όλα τα Ανώτατα Ιδρύματα της χώρας (σε ποσοστό πρόσβασης 1% καθ’ υπέρβαση του αριθμού των εισακτέων), συμμετέχοντας στις Πανελλήνιες Εξετάσεις, ή να συνεχίσετε, ως απόφοιτος/η Λυκείου, τις σπουδές σας σε σχολές μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (π.χ. ΣΑΕΚ-ΙΕΚ).
  • Το απολυτήριο του Εσπερινού Γενικού Λυκείου είναι απολύτως ισότιμο με το αντίστοιχο του ημερήσιου γενικού λυκείου.
  • Οι εκπαιδευτικοί των εσπερινών λυκείων έχουν εμπειρία στην εκπαίδευση ενηλίκων και παρέχουν απεριόριστη βοήθεια και αμέριστη συμπαράσταση σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες.
  • Το όριο των απουσιών είναι μεγαλύτερο από τα λοιπά σχολεία λόγω της ιδιαιτερότητάς τους

Για περισσότερες  πληροφορίες επικοινωνήστε ή επισκεφτείτε το σχολείο, καθημερινά 18:00-21:00

Φιλίππου 33, ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Τηλ: 2531028844

Email: gymekom@sch.gr

 

 

Εγγραφές Γυμνασίου Σεπτέμβριος 2024

Εγγραφές Γυμνασίου από 2/9/2024-6/9/2024.

eggrafes2024 25 orange

Από την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024 ξεκινούν οι νέες εγγραφές, ανανεώσεις εγγραφών και οι μετεγγραφές μαθητών  Γυμνασίου  στο Εσπερινό Γυμνάσιο με Λ.Τ. Κομοτηνής, το οποίο συστεγάζεται με το 3ο Πειραματικό ΓΕ.Λ. Κομοτηνής στην οδό Φιλίππου 33 (περιοχή Cosmopolis).

Στο Εσπερινό Γυμνάσιο μπορούν να εγγράφονται ή να μετεγγράφονται ενήλικες (εργαζόμενοι ή άνεργοι) που έχουν απολυτήριο δημοτικού ή έχουν διακόψει τη φοίτησή τους στο Γυμνάσιο καθώς και ανήλικοι που εργάζονται ή εμπίπτουν σε ειδικές κατηγορίες (όπως για παράδειγμα κατ’ ιδίαν διδαχθέντες, στρατεύσιμοι, κ.α. κατηγορίες). Το όριο απουσιών είναι μεγαλύτερο σε σχέση με τα ημερήσια Γυμνάσια, οι ώρες διδασκαλίας λιγότερες και το ωράριο 18:00–21:20.

Συνέχεια