Οδηγίες για Προκαταρκτικές Εξετάσεις για Στρατιωτικές Σχολές

Σας γνωρίζουμε ότι αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του ΓΕΕΘΑ: www.geetha.mil.gr
συντονιστικές οδηγίες ως προς την διεξαγωγή των προκαταρκτικών εξετάσεων για εισαγωγή στα ΑΣΕΙ –
ΣΣΑΣ – ΣΑΝ – ΑΣΣΥ
(https://geetha.mil.gr/syntonistikes-odigies-os-pros-tin-diexagogi-ton-prokatarktikon-exetaseonypopsifion-asei-assy/).

Κοπή Βασιλόπιτας

Την Παρασκευή 26/1/2024 ο Σύλλογος Διδασκόντων του Εσπερινού Γυμνασίου με Λ.Τ. Κομοτηνής έκοψε την βασιλόπιτά του. Καλή και δημιουργική Χρονιά σε όλους με Υγεία πάνω από όλα!

Βασιλόπιτα 2024 new

Προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τη συμμετοχή υποψηφίων στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Στρατιωτικών Σχολών ακαδημαϊκού έτους 2024-2025.

Αναρτήθηκε στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του ΓΕΕΘΑ: www.http://www.geetha.mil.gr  η εγκύκλιος προκήρυξης διαγωνισμού επιλογής σπουδαστών/τριών ΑΣΕΙ, ΣΣΑΣ, ΣΑΝ & ΑΣΣΥ ακαδημαϊκού έτους 2024-2025. Σύμφωνα με ενημέρωση του Υποhttp://www.geetha.mil.grυργείου Εθνικής Άμυνας (ΥΠΕΘΑ) οι υποψήφιοι θα πρέπει να ενημερωθούν από το διαδίκτυο σχετικά με τον τρόπο υποβολής της Αίτησης – Υπεύθυνης Δήλωσης, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και τις ημερομηνίες υποβολής τους.
H υποβολή της Αίτησης-Υπεύθυνης Δήλωσης του υποψηφίου, καθώς και των απαιτούμενων δικαιολογητικών γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω σχετικής εφαρμογής στην ηλεκτρονική διεύθυνση
https://www.asei-assy.mil.gr.

Η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικά Αίτησης-Δικαιολογητικών θα γίνεται από τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 08:00 έως και την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 24:00.

 

Δείτε τα έγγραφα:



Λήψη αρχείου



Λήψη αρχείου

 

Ενδοσχολική Επιμόρφωση

Την Παρασκευή 19/1/2024, 16:00-18:00, πραγματοποιήθηκε ενδοσχολική επιμόρφωση των εκπαιδευτικών του σχολείου μας από την ψυχολόγο του Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ΠΕ. Ροδόπης, «ΟΡΦΕΑΣ» κ. Γούλα Μαρία με θέμα “Διαχείριση Τάξης-Οριοθέτηση δύσκολων μαθητών”.  Μέσα από συζήτηση διερευνήθηκαν τα αίτια της αποκλίνουσας συμπεριφοράς των μαθητών και προτάθηκαν τρόποι αντιμετώπισής της. Ευχαριστούμε πολύ την κ. Γούλα Μαρία για την πολύτιμη βοήθειά της στο έργο των εκπαιδευτικών.

Οδηγίες διαχείρισης του θυμού και της επιθετικότητας των παιδιών



Λήψη αρχείου

 

Πηγή 1ο ΚΕ. Δ. Α. Σ. Υ. Αχαΐας: http://1kesy.ach.sch.gr

 

Ενημέρωση σχετικά με τις απουσίες μαθητών/τριών λόγω COVID-19 και άλλων ιώσεων, σχ. έτος 2023-24

Σας ενημερώνουμε ότι:

Α) σύμφωνα με την υπ. αρ. πρωτ.  Φ1/1010 /ΓΔ4/5-1-2024 εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘΑ, με απόφαση του οικείου Συλλόγου Διδασκόντων/ουσών των σχολικών μονάδων, καταχωρίζονται αλλά δεν προσμετρώνται οι απουσίες από τα μαθήματα μαθητών/τριών έως πέντε (5) εργάσιμων ημερών, που οφείλονται στη νόσηση από κορωνοϊό COVID-19, για το σχολικό έτος 2023-24.

Η απόφαση αυτή εκδίδεται κατόπιν αιτήσεως των γονέων/κηδεμόνων των μαθητών/τριών ή των ιδίων αν είναι ενήλικοι/ες, μαζί με την οποία προσκομίζεται σχετική υπεύθυνη δήλωση της παρ. 4 του άρθρου 8 του ν. 1599/1986, επιδεικνυόμενης ταυτόχρονα στον/στη Διευθυντή/ντρια-Προϊστάμενο/η των σχολικών μονάδων της αντίστοιχης βεβαίωσης θετικού ελέγχου με τη χρήση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορωνοϊού COVID-19 (rapid test) ή μοριακού ελέγχου (PCR).

Συνέχεια