Πρόσκληση σε διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Προετοιμασία για την ισότιμη συμμετοχή των μαθητών Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης σε προγράμματα μαθησιακής κινητικότητας στο εξωτερικό» στα πλαίσια του έργου GAME IT.

Σας προσκαλούμε  σε διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Προετοιμασία για την ισότιμη συμμετοχή των μαθητών Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης σε προγράμματα μαθησιακής κινητικότητας στο εξωτερικό» που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021 και ώρα 17:00-19:00.

H εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ GAME IT που έχει ως στόχο να βελτιώσει τις διαδικασίες οργάνωσης της μαθησιακής κινητικότητας και πρόσβασης των μαθητών της επαγγελματικής εκπαίδευσης σε αυτήν, συμπεριλαμβανομένων και των μαθητών που αντιμετωπίζουν μαθησιακές δυσκολίες ή ανήκουν σε ασθενέστερες ομάδες ή προέρχονται από απομακρυσμένες ή αγροτικές περιοχές. Ευρύτερος στόχος του έργου είναι να ενισχύσει τις στρατηγικές διεθνοποίησης των οργανισμών επαγγελματικής εκπαίδευσης, παρέχοντας κατάλληλο εκπαιδευτικό υλικό για μαθητές και εκπαιδευτικούς και υλοποιώντας μια σειρά από εκπαιδευτικές δράσεις: σεμινάρια, εργαστήρια και ενημερωτικές εκδηλώσεις.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν:

  • Το έργο Erasmus+ GAME IT, στόχοι, εκπαιδευτικό υλικό και εκπαιδευτικές δράσεις που θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με τα ενδιαφερόμενα σχολεία.
  • Καλές πρακτικές προετοιμασίας των μαθητών για συμμετοχή σε προγράμματα μαθησιακής κινητικότητας.
  • Εμπειρίες σχολικών μονάδων και οργανισμών Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης από την συμμετοχή τους σε προγράμματα μαθησιακής κινητικότητας.

Παρακαλούμε δηλώσετε τη συμμετοχή σας  και αν επιθυμείτε το θέμα της παρέμβασής σας, έως την Τρίτη 16/03/2021  μέσω της φόρμας: https://forms.gle/do45crw1geemgWps5

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα GAME IT είναι διαθέσιμες στο ιστολόγιο  της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων: https://blogs.sch.gr/europrogchan/2021/03/02/game_it_overview/
 

 

Σχετικά με ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Ν. ΧΑΝΙΩΝ


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Erasmus+, GAMEIT, Διαδικτυακό Σεμινάριο. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.