Έρευνα για τη συμμετοχή των μαθητών Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης σε προγράμματα μαθησιακής κινητικότητας στα πλαίσια του έργου Erasmus+ GAME IT.

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην έρευνα που πραγματοποιείται στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+ GAME IT που υλοποιεί η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων. Η έρευνα γίνεται μέσω ερωτηματολογίου και απευθύνεται σε Σχολικές Μονάδες και Οργανισμούς Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΚ), δηλαδή ΕΠΑΛ, ΕΠΑΣ, ΙΕΚ  που έχουν ειδικότητες συναφείς με τον Τουρισμό και τη Φιλοξενία όπως Υπάλληλος Τουριστικών Επιχειρήσεων, Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων, Μαγειρικής Τέχνης, Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης-Αρχιμάγειρας, Τεχνικός Αρτοποιός-Ζαχαροπλαστικής, Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας κ.α.

Το ερωτηματολόγιο είναι διαθέσιμο στον παρακάτω σύνδεσμο: https://forms.gle/RTNxkRVVcTsnfa7T6

Μπορεί να συμπληρωθεί από:

α) το Σχολείο ή τον Οργανισμό ΕΕΚ (1 φορά)

β) τους Μαθητές/Σπουδαστές ειδικοτήτων σχετικών με των Τουρισμό και τη Φιλοξενία.

Το ερωτηματολόγιο συμπληρώνεται ανώνυμα και δεν συλλέγονται μέσω αυτού προσωπικά δεδομένα.

Λίγα λόγια για το έργο Erasmus+ GAME IT

Το έργο έχει ως στόχο να διευκολύνει την πρόσβαση των μαθητών της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΚ) σε μαθησιακές κινητικότητες στο εξωτερικό ενώ παράλληλα βοηθάει τα σχολεία και τους οργανισμούς που υλοποιούν την κινητικότητα στην οργάνωση της.

Στα πλαίσια του έργου θα δημιουργηθεί εκπαιδευτικό υλικό που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προετοιμασία μαθητών/σπουδαστών/εκπαιδευόμενων ΕΕΚ που φοιτούν σε ειδικότητες συναφείς με τον Τουρισμό και τη Φιλοξενία, για συμμετοχή σε προγράμματα κινητικότητας στο εξωτερικό.

Ευρύτερος στόχος του έργου είναι να ενισχύσει τις στρατηγικές διεθνοποίησης των οργανισμών Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, παρέχοντας εκπαιδευτικό υλικό και υλοποιώντας μια σειρά από εκπαιδευτικές δράσεις όπως σεμινάρια, εργαστήρια και ενημερωτικές εκδηλώσεις για εκπαιδευτικούς και μαθητές.

Περισσότερες πληροφορίες για έργο GAME IT είναι διαθέσιμες στο ιστολόγιο για τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων:

https://blogs.sch.gr/europrogchan/2021/03/02/game_it_overview/

Για ερωτήσεις ή περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε στο europrogchan@sch.gr

Η πρόσκλησης της ΔΔΕ Χανίων είναι διαθέσιμη εδώ:



Λήψη αρχείου

Σχετικά με ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Ν. ΧΑΝΙΩΝ


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Erasmus+, GAMEIT. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.