Αρχείο για "Οκτώβριος, 2018"

Συμμετοχή μαθητών / τριών σε Ολυμπιακά Αθλήματα στο Avant Garde Sports Club στην Καρδία Θεσσαλονίκης .

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

 

 

Κιλκίς, 17-10-2018

Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές/τριες του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κιλκίς, ευχαριστούν θερμά Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καμπάνη, για την υποστήριξη με την ευγενική προσφορά χρηματικού ποσού (50 ευρώ) που διαθέτει στη σχολική μας μονάδα, εις μνήμη της Κας Ελευθερίας Κόνιαρη.

Με εκτίμηση,

Η Διευθύντρια

Ελένη Τεχλικίδου

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ

ΚΡΕΠΕΣ  ΓΛΥΚΕΣ  ΜΕ ΠΡΑΛΙΝΑ

Στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κιλκίς στα πλαίσια της Αυτόνομης Διαβίωσης πραγματοποιήσαμε στο πρωινό μας, κρέπες γλυκές με πραλίνα , με την συμμετοχή των μαθητών του  Ε.Ε.Ε.Ε.Κ  Κιλκίς.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ, ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Στο εργαστήριο Γεωπονίας, Τροφίμων & Περιβάλλοντος του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κιλκίς από την έναρξη της σχολικής χρονιάς υλοποιήθηκαν βιωματικές δραστηριότητες σχετικά με την κηποτεχνία του προαύλιου χώρου καθώς και με της απομάκρυνση των ζιζάνιων από το θερμοκήπιο και τη καθαριότητα αυτού. Επίσης οι μαθητές έφτιαξαν σπορεία με σπόρους από διάφορα λαχανικά εποχής.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 5ης ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Κιλκίς, 04-10-2018

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στα πλαίσια της 5ης Πανελλήνιας Ευρωπαϊκής Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού 2018, οργανώθηκε από τους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Κιλκίς, ένα πρόγραμμα με ποικίλες αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες όπως χορός, ποδηλασία, ποδόσφαιρο, σκυταλοδρομίες και ομαδικές αθλοπαιδιές. Στο πρόγραμμα μετείχε και η ΣΤ΄ τάξη του 3ου  Δημοτικού σχολείου, ενώ όλες οι δράσεις πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό Γυμναστήριο της πόλης.

 

 

Με εκτίμηση,

Η Διευθύντρια

Ελένη Τεχλικίδου

 

 

 

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση