Στο πλαίσιο λειτουργίας του εργαστηρίου Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος,  υπήρξε παραγωγή λαχανοκομικών ειδών, η οποία αυξήθηκε ποσοτικά κατά το δεύτερο μισό της Άνοιξης. Οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ είχαν την ευκαιρία να γευτούν κάποια από αυτά τα παραγόμενα αγροτικά προϊόντα (πχ σπανάκι) ακολουθώντας όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες ορθής διατροφής (εκτεταμένο πλύσιμο, κτλ). Η κατανάλωση έγινε συνήθως κατά το τελευταίο μέρος της διδακτικής ώρας και αφού είχαν ολοκληρωθεί όλες οι καλλιεργητικές φροντίδες. Εκτός από τη χρήση των λαχανικών ως επιβράβευση προκειμένου οι μαθητές να επιτελέσουν τα έργα που τους είχαν ανατεθεί (εξωτερικοί ενισχυτές), υπήρξε διαθεματική προσέγγιση και εστίαση σε στοιχεία δεξιοτήτων αυτόνομης διαβίωσης και αγωγής υγείας.

φιτα (237) φιτα (236) φιτα (235) φιτα (234)