Επιμορφωτικό ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ με θέμα ‘‘Από την ελληνική μυθολογία στο διάστημα, με την οπτική της Εκπαίδευσης για την Αειφορία’’

myth2space2 copy2Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας δια των Υπευθύνων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης & Πολιτιστικών Θεμάτων σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων δια της Υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων, διοργανώνουν διαδικτυακό επιμορφωτικό Σεμινάριο με θέμα:
‘‘Από την ελληνική μυθολογία στο διάστημα, με την οπτική της Εκπαίδευσης για την Αειφορία’’ την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023, ώρα 18:00-21:00

Το Σεμινάριο υλοποιείται στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος ‘‘Από την ελληνική μυθολογία στις διαστημικές αποστολές της NASA’’  (σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. 17483/ 13-10-2023, Έγγραφο της ΔΔΕ Αχαΐας.) με επιστημονικό υπεύθυνο του προγράμματος τον κ. Βασίλειο Λαμπρινουδάκη, ομότιμο καθηγητή Κλασικής Αρχαιολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους εκπαιδευτικούς που είτε:

  • έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα ‘‘Από την ελληνική μυθολογία στις διαστημικές αποστολές της NASA’’
  • επιθυμούν να ενταχθούν τώρα

και θα υλοποιήσουν σχετικό πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης ή Πολιτιστικών Θεμάτων ή μικρή περιβαλλοντική/ πολιτιστική δράση.

Προσκεκλημένοι ομιλητές θα είναι οι:

  1. κ. Βασίλειος Λαμπρινουδάκης – Καθηγητής Αρχαιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών
  1. κ. Δρ. Ζώζη Παπαδοπούλου – Αρχαιολόγος, Προϊσταμένη Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων και Μουσείων, Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων.
  1. Γεωργία Μανωλοπούλου – ΜΑ Μουσειολόγος, Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών/ΥΠΠΟΑ.
  1. Δρ. Αιμιλία Σμυρλή – Αστροφυσικός, Υπεύθυνη Εκπαίδευσης, ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος.

Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί σύμφωνα με το επισυναπτόμενο πρόγραμμα και στους συμμετέχοντες θα δοθεί σχετική βεβαίωση τεσσάρων (4) διδακτικών ωρών.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί καλούνται να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο σύνδεσμο https://forms.gle/zKdozHUuKQdU9EMx5, μέχρι και την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023 (ώρα 10:00) για να λάβουν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο τον απαραίτητο σύνδεσμο για τη συμμετοχή τους στην πλατφόρμα σύγχρονης τηλεκπαίδευσης Webex.

;


Τα σχόλια είναι κλειστά.

Copyright © ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ          Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση