E.E.E.EK ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Ο δικτυακός τόπος του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αγρινίου

To E.E.E.EK Αγρινίου υποδέχεται τους σπουδαστές της ειδικότητας «Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης» του ΙΕΚ ΟΑΕΔ Αγρινίου

Δεκ 201821

Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018, επισκέφτηκαν το σχολείο μας οι σπουδαστές της ειδικότητας «Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης» του ΙΕΚ ΟΑΕΔ Αγρινίου.
Οι σπουδαστές με την επίβλεψη των καθηγητών τους επιμελήθηκαν με τον καλύτερο τρόπο τα μαλλιά των μαθητών μας και τους προσέφεραν μια όμορφη εμπειρία.

Ο Διευθυντής του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Αγρινίου προσέφερε στους σπουδαστές και στους εκπαιδευτικούς του ΙΕΚ ΟΑΕΔ έναν πίνακα ζωγραφικής και μια χριστουγεννιάτικη χειροποίητη κάρτα που κατασκευάστηκε από τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του Εργαστηρίου Κηροπλαστικής.

Ευχαριστούμε πολύ το ΙΕΚ ΟΑΕΔ Αγρινίου για την επίσκεψή του και αυτή τη χρονιά και ανανεώνουμε το ραντεβού μας και για του χρόνου.
Τους ευχόμαστε καλές γιορτές γεμάτες υγεία, δημιουργία και τόσο όμορφες κινήσεις προσφοράς στους συνανθρώπους μας.

Χριστουγεννιάτικες ευχές από το Ε.Ε.Ε.ΕΚ Αγρινίου

Δεκ 201821

Το Ε.Ε.Ε.ΕΚ Αγρινίου γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Αγάπης 2018

Δεκ 201819

Την Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018 μαθητές του σχολείου μας με τη συνοδεία εκπαιδευτικών συμμετείχαν σε εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν από το δήμο Αγρινίου στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Αγάπης 2018.

Συγκεκριμένα οι μαθητές μας επισκέφτηκαν την Πλατεία Παναγοπούλου για να συμμετέχουν στη δράση «Στηρίζω – Προσφέρω». Στη συνέχεια, συμμετείχαν στην εκδήλωση «Στολίζουμε το Δέντρο της Προσφοράς» που υλοποιήθηκε από την Ακτίνα Εθελοντισμού. Εκεί, βοήθησαν στον στολισμό του δέντρο με καρδούλες, αλλά και υπέροχες χριστουγεννιάτικες μπάλες που είχαν κατασκευάσει τις προηγούμενες ημέρες στο εργαστήριο Κηροπλαστικής του σχολείου χρησιμοποιώντας την τεχνική της χαρτοδιπλωτικής Origami.

Ήταν μια ξεχωριστή ημέρα γεμάτη με αλληλεπίδραση με άλλους μαθητές σχολείων της πόλης μας, αλλά και με ήχους, χρώματα, χαμόγελα και φυσικά αγάπη.

 

Το Ε.Ε.Ε.ΕΚ Αγρινίου υποδέχτηκε τους μαθητές του Μουσικού Γυμνασίου-Λυκείου Αγρινίου

Δεκ 201819

Την Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018, το σχολείο μας επισκέφτηκαν μαθητές και εκπαιδευτικοί του Μουσείου Γυμνασίου – Λυκείου Αγρινίου. Οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου μας τραγούδησαν όμορφα τραγούδια και κάλαντα με τη συνοδεία των οργάνων τους και μας ευχήθηκαν με τον πιο μελωδικό τρόπο Καλά Χριστούγεννα.
Στη συνέχεια, οι μαθητές του σχολείου μας παρουσίασαν υπέροχες χορογραφίες χριστουγεννιάτικων τραγουδιών οι οποίες δέχτηκαν το πιο ζεστό χειροκρότημα όλων.
Ο Διευθυντής του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Αγρινίου κ. Ηλίας Γαλάνης χάρισε στο Μουσικό σχολείο χριστουγεννιάτικα δώρα και στη συνέχεια μοιράστηκαν σε όλους υπέροχα γλυκά όπως κουραμπιέδες και μελομακάρονα που είχαν προετοιμαστεί στο σχολείο μας.

Ευχαριστούμε πολύ τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου για την επίσκεψη και ευχόμαστε να τους υποδεχτούμε ξανά σύντομα στο σχολείο μας για επιπλέον μουσικές αλληλεπιδράσεις.

Το Ε.Ε.Ε.ΕΚ Αγρινίου υποδέχεται τα Χριστούγεννα

Δεκ 20187

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και εμείς εδώ στο σχολείο μπαίνουμε σιγά σιγά στο κλίμα των ημερών. Τις τελευταίες μέρες οι μαθητές με τη βοήθεια των επιμελητριών και των εκπαιδευτικών του σχολείου ξεκίνησαν τον στολισμό του σχολείου. Τα όμορφα χριστουγεννιάτικα δέντρα, αλλά και ο υπόλοιπος στολισμός άλλαξαν την όψη του σχολείου και τα φωτάκια που αναβοσβήνουν είναι σαν να μετρούν τα λεπτά μέχρι να έρθουν ξανά τα Χριστούγεννα. Οι μελωδίες από χριστουγεννιάτικα τραγούδια και οι  μυρωδιές από τα όμορφα γλυκά που ετοιμάζονται στο σχολείο έχουν τοποθετήσει ένα όμορφο χαμόγελο στα χείλη όλων μας.

To E.E.E.EΚ Αγρινίου γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Δεκ 20185

Τη Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2018, το Ε.Ε.Ε.ΕΚ Αγρινίου γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία με έναν ξεχωριστό και ιδιαίτερο τρόπο. Ήταν μια ημέρα σχεδιασμένη και αφιερωμένη στους μαθητές μας, μια ημέρα που είχαν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν και να παίξουν με την ψυχή τους.

Αρχικά επισκεφτήκαμε τον Δημοτικό Κινηματογράφο Άνεσις όπου και παρακολουθήσαμε την ταινία «Η Σιρκλίν, η Κοκό και ο άγριος ρινόκερος». Στην ταινία παρακολουθούμε μια ιστορία για την φιλία και τις δυσκολίες του να είσαι μικρός. Η ταινία προβλήθηκε στο πλαίσιο του 21ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους σε αρκετές πόλεις της Δυτικής Ελλάδας και δε θέλαμε να χάσουμε την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν και οι μαθητές μας.

Μετά το τέλος της ταινίας, επισκεφτήκαμε τον παιδότοπο Lollypop, όπου οι μαθητές μας σε έναν ιδιαίτερο χώρο που προάγει και προωθεί το παιχνίδι και την διασκέδαση είχαν τη δυνατότητα να παίξουν και να χαρούν, απολαμβάνοντας ταυτοχρόνως φυσικούς χυμούς και γευστικά τοστ και κέικ.

Ήταν μια όμορφη ημέρα, γεμάτη εικόνες, μυρωδιές, παιχνίδι και ευχάριστες στιγμές. Ευχόμαστε να είμαστε όλοι καλά να γιορτάσουμε και του χρόνου τη συγκεκριμένη ημέρα με κύριο γνώμονα το να περάσουν καλά οι μαθητές μας.

Επίσκεψη στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Αγρινίου και παρακολούθηση της παράστασης «Ο Εγωιστής Γίγαντας»

Νοέ 201828

Χθες Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2018, οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Αγρινίου με τη συνοδεία των εκπαιδευτικών παρακολούθησαν στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Αγρινίου την θεατρική παράσταση «Ο Εγωιστής Γίγαντας».

Πρόκειται για ένα γοητευτικό παραμύθι του Όσκαρ Ουάιλντ, για τον εγωισμό και τη μοναξιά. Η συγκινητική ιστορία του γίγαντα που δεν άφηνε τα παιδιά του χωριού να παίζουν στον κήπο του φανερώνει πόσο αργά και με πόσο πόνο μαθαίνει κανείς να αγαπά και να εμπιστεύεται τους άλλους.

Ήταν μια εξαιρετική παράσταση την οποία όλοι μας χαρήκαμε πολύ.
Ευχαριστούμε πολύ το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Αγρινίου για τη φιλοξενία και όλους τους συντελεστές της παράστασης για την όμορφη αυτή εμπειρία που μας χάρισαν.

Η 5η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ Αγρινίου

Οκτ 201810

Την Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018, πραγματοποιήθηκαν από το Ε.Ε.Ε.ΕΚ Αγρινίου αθλητικές δραστηριότητες για την 5η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού και την Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού. Στην εκδήλωση που για φέτος έχει σύνθημα «ΑΣ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ» συμμετείχαν τόσο οι μαθητές, όσο και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας. Οι μαθητές μας έλαβαν μέρος σε αερόβιες κινητικές δραστηριότητες, αλλά και σε ομαδικά και ατομικά αθλήματα όπως για παράδειγμα ποδόσφαιρο 5Χ5 και πετοσφαίριση.
Ήταν μια όμορφη και ξεχωριστή ημέρα γεμάτη αθλητικές δραστηριότητες που την ευχαριστηθήκαμε όλοι μας.

To E.E.E.EK Αγρινίου γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ειρήνης

Σεπ 201821

Σήμερα, Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018, το Ε.Ε.Ε.ΕΚ Αγρινίου τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ειρήνης. Η Ειρήνη αποτελεί ένα σημαντικό αγαθό για την ατομική και συλλογική πρόοδο, αλλά και την ευημερία όλων των ανθρώπων σε όλες τις άκρες του πλανήτη μας. Οι μαθητές του σχολείου μας, συμμετέχοντας σε μικρές δράσεις που διεξάγονταν σε όλη τη διάρκεια της ημέρας αντάλλαξαν απόψεις για το τι σημαίνει ειρήνη για τους ίδιους και γιατί είναι σημαντική για τη ζωή μας. Οι μαθητές αναζήτησαν πληροφορίες στο διαδίκτυο, βρήκαν ποιήματα που έχουν γραφτεί για την ειρήνη και τα διάβασαν στους συμμαθητές τους. Άλλοι, αναζήτησαν έργα τέχνης που συμβολίζουν το αγαθό της ειρήνης και κάποιοι ζωγράφισαν το σήμα της ειρήνης. Όλοι μαζί τραγουδήσαμε τραγούδια και ευχηθήκαμε να επικρατεί η ειρήνη πάντα, σε όλο τον κόσμο, γιατί όλοι οι άνθρωποι έχουμε δικαίωμα στην ειρήνη.

Αγιασμός στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ Αγρινίου για την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2018-2019

Σεπ 201811

Σήμερα Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της σχολικής χρονιάς στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ Αγρινίου. Τον αγιασμό τέλεσαν οι ιερείς από την εκκλησία της Νεάπολης. Ο Διευθυντής τους Ε.Ε.Ε.ΕΚ Αγρινίου κ. Ηλίας Γαλάνης καλωσόρισε τους μαθητές, τους γονείς τους και τους εκπαιδευτικούς και ευχήθηκε η νέα σχολική χρονιά να είναι επιτυχημένη, δημιουργική και γεμάτη όμορφες στιγμές για όλους. Στη συνέχεια μετέφερε τα μήνυμα για την έναρξη της σχολικής χρονιάς τόσο του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Κώστα Γαβρόγλου, όσο και του Περιφερειακού Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας κ. Κωνσταντίνου Γιαννόπουλου.

Καλή Σχολική Χρονιά!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

« Παλιότερα άρθρα

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ

(Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης)

Δ/νση : Μακριά Ράχη, Νεάπολη
Τ.Κ : 30100, Αγρίνιο

Τηλ : 2641031521 , 2641029732
Φαξ : 2641091894

e-mail: mail@eeeek-agrin.ait.sch.gr

Ιανουάριος 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Δεκ    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  


Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων