E.E.E.EK ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Ο δικτυακός τόπος του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Αγρινίου

Επίσκεψη στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ Αγρινίου από τον Α.Ο. Αγρινίου

Οκτ 201918

Την Τετάρτη, 16 Οκτωρβίου 2019 ο Α.Ο. Αγρινίου μας επισκέφτηκε στο πλαίσιο επισκέψεων που πραγματοποιεί σε σχολεία και κατόπιν πρόσκλησης από το σχολείο μας. Ο ΑΟ είναι μια ομάδα Α2 Μπάσκετ Ελλάδος. Προπονητής της ομάδας είναι ο κ. Διαμαντάκος, με παίκτες με εμπειρία σε Α1 και στη σύνθεσή του βρίσκεται ο Γάλλος Φρατζέσκι και Αγρινιώτες όπως ο Μπερερής και ο Μινασιάν.

Οι παίκτες της ομάδας έδειξαν στους μαθητές μας πως παίζεται το μπάσκετ, την τεχνική στο σουτ και στην ντρίπλα, μοίρασαν έντυπο υλικό σχετικά με τον ΑΟ, φωτογραφήθηκαν με τους μαθητές και χάρισαν στο σχολείο μας μια μπλούζα υπογεγραμμένη από όλους τους παίχτες. Επιπλέον, θα διαθέσουν εισιτήρια στο σχολείο μας για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας.
Ευχαριστούμε πολύ τον Α.Ο. Αγρινίου για την επίσκεψή του στο σχολείο μας και ευχόμαστε να τους φιλοξενήσουμε και άλλες φορές στο μέλλον.

    

Επίσκεψη στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ Αγρινίου από την Παιδική Σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου

Οκτ 201911

Σήμερα, Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2019, είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε στο σχολείο μας μέλη της Παιδικής Σκηνής του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου οι οποίοι μας παρουσίασαν μικρά αποσπάσματα της παράστασης που θα ανέβει τον επόμενο μήνα με τίτλο «Πιο δυνατός και από τον Superman». Οι μαθητές μας συμμετείχαν ενεργά στη συζήτηση που ακολούθησε με τους συντελεστές της παράστασης. Υποσχεθήκαμε πως θα επισκεφτούμε το θέατρο για να απολαύσουμε την παράσταση μόλις αυτή ανέβει κανονικά.
Ευχαριστούμε πολύ τα μέλη της Παιδικής Σκηνής του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου για την επίσκεψή τους στο σχολείο μας και για την όμορφη αυτή πρωτοβουλία.

Το Ε.Ε.Ε.ΕΚ Αγρινίου γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων

Οκτ 20194

Σήμερα, 4 Οκτωβρίου 2019, το Ε.Ε.Ε.ΕΚ Αγρινίου τιμά και γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων. Η αποστολή της Παγκόσμια Ημέρας των Ζώων είναι να βελτιώσει τα πρότυπα καλής διαβίωσης για τα ζώα σε όλο τον κόσμο. Ο εορτασμός αυτής της ημέρας ενώνει το κίνημα καλής διαβίωσης των ζώων, κινητοποιώντας το σε παγκόσμια δύναμη για να κάνει τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος για όλα τα ζώα. Με αφορμή αυτή την ημέρα λοιπόν, μιλήσαμε για τα δικαιώματα των ζώων και τις υποχρεώσεις όλων όσοι αναλαμβάνουν να υιοθετήσουν ένα ζωάκι. Επιπλέον, αναζητήσαμε σε μεγάλα μουσεία έργα τέχνης που απεικονίζουν ζώα, ζωγραφίσαμε εικόνες με ζώα με τη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών στο Εργαστήριο Πληροφορικής του σχολείου και είδαμε αφιερώματα για τα δικαιώματα των ζώων. Η καλή συμπεριφορά απέναντι στα ζώα, όπως και στους συνανθρώπους μας, είναι σημαντική και αυτό θέλαμε να τονίσουμε με αφορμή την σημερινή ημέρα.

Το Ε.Ε.Ε.ΕΚ Αγρινίου συμμετέχει στην 6η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Σεπ 201930

Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019, το Ε.Ε.Ε.ΕΚ Αγρινίου συμμετείχε στις αθλητικές δραστηριότητες από το ΥΠΑΙΘ για την 6η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού. Το σύνθημα της ημέρας ήταν «Αγαπώ την Άθληση – Αγαπώ την Υγεία μου». Οι βασικοί στόχοι της ημέρας του σχολικού αθλητισμού είναι δυο: να ενισχύσουμε τον υγιεινό τρόπο ζωής, εν γένει, την άσκηση, τη σωστή διατροφή και να τονισθούν οι αξίες που ενσαρκώνει ο αθλητισμός, δηλαδή η ευγενής άμιλλα, ο υγιής ανταγωνισμός, η προσπάθεια του να γίνεσαι κάθε μέρα ο ίδιος καλύτερος και να ξεπερνάς τον ίδιο σου τον εαυτό. Οι μαθητές του σχολείου μας συμμετείχαν σε αθλητικές δραστηριότητες ειδικά προσαρμοσμένες στις δικές τους ανάγκες. Συναγωνίστηκαν με τους συμμαθητές τους σε πολλά αθλήματα και παιχνίδια και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό μαζί με το πιο όμορφο χαμόγελό τους.

 

Αγιασμός στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ Αγρινίου για τη σχολική χρονιά 2019-2020

Σεπ 201911

Σήμερα Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της σχολικής χρονιάς στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ Αγρινίου. Τον αγιασμό τέλεσε ο πατήρ Κοσμάς από την ενορία της Μεγάλης Χώρας. Επιπλέον, παρευρέθη ο κ. Κωνσταντίνος Κιτσοπάνος, δημοτικός σύμβουλος Νεάπολης.
Ο Διευθυντής του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Αγρινίου, κ. Ηλίας Γαλάνης, καλωσόρισε τους μαθητές, τους γονείς  και τους εκπαιδευτικούς και ευχήθηκε η νέα σχολική χρονιά να είναι επιτυχημένη, δημιουργική και γεμάτη όμορφες και χαρούμενες στιγμές για όλους.

Από αύριο ξεκινούν τα μαθήματα στο σχολείο μας και ανυπομονούμε να βρεθούμε ξανά με τους παλιούς μαθητές μας, αλλά να καλωσορίσουμε και τους καινούργιους.

Καλή σχολική χρονιά!

Ευχές για Καλό Καλοκαίρι

Ιούν 201928

Ακόμα μια σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της. Ήταν μια όμορφη δημιουργική χρονιά γεμάτη όμορφες και ουσιαστικές στιγμές. Σε αυτή τη σχολική χρονιά στο σχολείο μας διεξήχθησαν ποικίλα προγράμματα, έγιναν όμορφες γιορτές, ενδιαφέρουσες εκπαιδευτικές επισκέψεις.

Ο Διευθυντής του σχολείου κ. Ηλίας Γαλάνης και το προσωπικό του σχολείου εύχονται στους μαθητές που ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους στο σχολείο μας καλή συνέχεια στην πορεία τους. Για κάθε κύκλο που κλείνει πάντα ανοίγει ένας άλλος και είναι στο χέρι μας να είναι εξίσου συναρπαστικός. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας με τους υπόλοιπους μαθητές και περιμένουμε με αγωνία να υποδεχτούμε από τον Σεπτέμβριο τους καινούριους μαθητές που θα φοιτήσουν στο σχολείο μας για πρώτη χρονιά με την ευχή να είναι το ίδιο και γιατί όχι ακόμα πιο δημιουργική.

Ευχόμαστε  καλό και ξέγνοιαστο καλοκαίρι σε γονείς, μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας.

 

Μαρία Φιλοπούλου – Υποβρύχιοι Κολυμβητές 2011-2012

«Φροντίζω και Αγαπώ το Σώμα μου» από το Ε.Ε.Ε.ΕΚ Αγρινίου

Ιούν 201912

Το πρόγραμμα σχολικών δραστηριοτήτων ΄΄φροντίζω και αγαπώ το σώμα μου΄΄  υλοποιήθηκε κατά το σχολικό έτος 2018 – 2019 στο πλαίσιο του μαθήματος αγωγή υγείας και συνδυάστηκε με ομαδοσυνεργατική  προσέγγιση και βιωματική μέθοδο από τους μαθητές.

Σκοπός του προγράμματος ήταν να γνωρίσουν οι μαθητές τον εαυτό τους, να τον αγαπήσουν και να τον προσέχουν σαν θησαυρό κάνοντας  σωστές  επιλογές,  έχοντας  σαν  γνώμονα  το «ΝΟΥΣ  ΥΓΙΗΣ  ΕΝ  ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ» . Να εξοικειωθούν με το σώμα τους και τη λειτουργία του, να αντιληφθούν την αξία της άσκησης    και    της σωστής διατροφής    και    να συνειδητοποιήσουν τη σχέση της με τη σωματική και  πνευματική  τους  υγεία έτσι ώστε να  αποκτήσουν σωστές  διατροφικές  συνήθειες  και κανόνες υγιεινής. Μέσα  από  διαθεματική  προσέγγιση  με  βιωματική, συνεργατική  διδασκαλία,  με  παιχνίδια  ρόλων κεντρίσαμε   και   κρατήσαμε   αμείωτο   το ενδιαφέρον των παιδιών όλη τη σχολική χρονιά.

Ο τελικός στόχος ήταν η κατά το δυνατόν ενεργητική συμμετοχή των μαθητών, είτε μέσα από την διερεύνηση, είτε μέσα από το παιχνίδι που έπαιρνε βιωματικό χαρακτήρα και είχε πολλαπλά οφέλη σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο.

Ακολουθεί ένα βίντεο που παρουσιάζει το έργο των μαθητών μας καθ΄όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Υπεύθυνοι προγράμματος : Βάτσιου Παναγιώτα ΠΕ25

                                             Χανζαρά Αθηνά       ΔΕ01

 

Λικέρ Λιμοντσέλο από τους μαθητές του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Αγρινίου

Μαΐ 201917

Έτοιμο το λίκερ λιμοντσέλο που έφτιαξαν οι μαθητές του σχολείου μας με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών του Εργαστηρίου Βιολογικής καλλιέργειας και Κηπουρικής.

Μια ξεχωριστή μέρα στον Κινηματογράφο Άνεσις

Μαΐ 201914

Τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2019, οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Αγρινίου επισκέφτηκαν με τη συνοδεία των εκπαιδευτικών και του προσωπικού του σχολείου τον Κινηματογράφο Άνεσις. Εκεί παρακολούθησαν με μεγάλη αφοσίωση την ταινία «Ο γιος του Μεγαλοπατούσα», μια μεταγλωττισμένη ταινία για μικρά και πιο μεγάλα παιδιά. Απόλαυσαν γευστικό ποπ κορν και ευχαριστήθηκαν αυτή τη διαφορετική μέρα.
Ευχαριστούμε τον Κινηματογράφο Άνεσις ακόμα μια φορά για τη φιλοξενία.

Εορταστικό κλείσιμο με λαμπάδες και δωράκια για τους μαθητές του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Αγρινίου

Απρ 201919

Οι μαθητές του εργαστηρίου Κηροπλαστικής για μια ακόμη χρονιά, δημιούργησαν με τη βοήθεια των καθηγητών τους τις λαμπάδες που θα μοιράσουν φέτος στους συμμαθητές τους. Επιπλέον, στο σχολείο παρασκευάστηκαν πασχαλινά κουλουράκια που οι μαθητές τα συσκεύασαν για να δοθούν μαζί με τις λαμπάδες.

Εκ μέρους όλων των παιδιών και των καθηγητών, σας ευχόμαστε Καλό Πάσχα! Το Άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας!

« Παλιότερα άρθρα

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ε.Ε.Ε.ΕΚ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ

(Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης)

Δ/νση : Μακριά Ράχη, Νεάπολη
Τ.Κ : 30100, Αγρίνιο

Τηλ : 2641031521 , 2641029732
Φαξ : 2641091894

e-mail: mail@eeeek-agrin.ait.sch.gr

Οκτώβριος 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Σεπ    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  


Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων