E.E.E.E.K ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Ο δικτυακός τόπος του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αγρινίου

Κοπή Βασιλόπιτας 2018

Ιαν 201819

Σήμερα όπως προστάζει το έθιμο, κόψαμε την βασιλόπιτα μας.

Από τους μαθητές μας το φλουρί έτυχε στην Βασιλική μας, ενώ από το προσωπικό τυχερή της ημέρας ήταν η Έφη Παπαθάναση .

Καλή δημιουργική χρονιά σε όλους….

Και του χρόνου…..

 

ΕΥΧΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Δεκ 201722

Χριστουγεννιάτικη επίσκεψη μαθητών του 1ου ΕΠΑΛ Αγρινίου.

Δεκ 201720

Αντιπροσωπεία των μαθητών του 1ου ΕΠΑΛ Αγρινίου συνοδευόμενα από τον Διευθυντή και τους εκπαιδευτικούς τους, πραγματοποίησαν  χριστουγεννιάτικη επίσκεψη στο σχολείο μας.

Η παρουσία τους μας τίμησε ιδιαίτερα αφού εκτός από τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια και  κάλαντα, οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ προσέφεραν ως «Άγιοι Βασίληδες» δώρα και γλυκά στα παιδιά του ΕΕΕΕΚ.

Οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ ανταπέδωσαν τις ευχές στους φιλοξενουμένους, τραγουδώντας τα κάλαντα και προσφέροντας χειροποίητα γλυκά. Κλείνοντας, όλα τα παιδιά μαζί χόρεψαν αγκαλιασμένα στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Ο Διευθυντής μας κ. Γαλάνης Ηλίας ευχαρίστησε τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς για την επίσκεψη και αποχαιρετώντας τους, γέμισε την αγκαλιά του κ. Παπούτση Φώτη, Διευθυντή του 1ου ΕΠΑΛ, με χειροποίητα γλυκά και ευχετήριες κάρτες.

Μελωμένα Χριστούγεννα

Δεκ 201719

Χριστούγεννα χωρίς μελομακάρονα γίνεται; Δεν γίνεται!

Τα μελομακάρονα είναι σχεδόν έτοιμα και μια ευχάριστη μυρωδιά πλημμύρισε τους διαδρόμους του σχολείου.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Δεκ 201718

Πάμε Θέατρο

Δεκ 20177

 

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ

ANTOYAN NTE ΣΕΝΤ – ΕΞΙΠΕΡΙ

Το σχολείο μας είχε την χαρά να παρακολουθήσει στο Δημοτικό θέατρο Αγρινίου μια καταπληκτική παιδική παράσταση « Ο Μικρός Πρίγκηπας ».

  Η διαδραστικότητα, το χιούμορ και το νόημα της παράστασης –

« Η σημασία που έχει να αντιλαμβάνεται κανείς τα πράγματα γύρω του, με τη καρδιά και τη ψυχή, χωρίς να παρασύρεται από όσα απλά βλέπει»

– έκανε μικρούς και μεγάλους να απολαύσουν κάθε στιγμή αυτής.

Τα παιδιά απόλαυσαν την παράσταση, έδωσαν το πιο ζεστό τους χειροκρότημα και φωτογραφήθηκαν με τους ηθοποιούς.

 

Μετρώντας Αντίστροφα για τα Χριστούγεννα

Δεκ 20176

Μικροί και μεγάλοι μετράμε αντίστροφα για την πιο γλυκιά γιορτή του χρόνου.

Τα Παιδιά του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αγρινίου  ετοιμάζονται να την υποδεχτούν με τον πιο μαγικό τρόπο. Έχουν ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες για την Χριστουγεννιάτικη Γιορτή.

Το  Χριστουγεννιάτικο Δέντρο ετοιμάστηκε, εκατοντάδες λαμπιόνια κρεμάστηκαν και το χριστουγεννιάτικο πνεύμα έχει αγγίξει μαθητές και εκπαιδευτικούς.

 

ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ – ΕΕΕΕΚλεκτόν

Μαΐ 201730
Στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αγρινίου για 2η συνεχόμενη χρονιά υλοποιήθηκε το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων/ JA Greece (ΣΕΝ/JA Greece). Ακολουθώντας τη διαδρομή της βιωματικής μάθησης και δράσης για νέες επιχειρηματικές ιδέες, οι μαθητές μας κέρδισαν τη γνώση αλλά και την εμπειρία του υγιούς επιχειρείν και ήρθαν κοντά στην επιχειρηματική πραγματικότητα. Στα πλαίσια του προγράμματος αυτού, πέρα από την εξοικείωση με τα στάδια σύστασης μια επιχείρησης (ΕΕΕΕΚΛΕΚΤΟΝ) και την παραγωγή των προϊόντων, δημιουργήθηκε και ένα ψηφιακό βιβλίο για μαθητές με αναγνωστικές δυσκολίες και πραγματοποιήθηκε έκθεση για την παρουσίαση των προϊόντων καθώς και τηλεοπτικό σποτάκι για την προώθηση τους.

http://online.flipbuilder.com/epnh/pscu/mobile/index.html

Εικονική Επιχείρηση – Παρουσίαση

 

Χριστουγεννιάτικες Προετοιμασίες

Δεκ 201614

Το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αγρινίου έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες για την Χριστουγεννιάτικη Γιορτή.  Το  Χριστουγεννιάτικο Δέντρο ετοιμάστηκε, εκατοντάδες λαμπιόνια κρεμάστηκαν και το χριστουγεννιάτικο  πνεύμα έχει αγγίξει μαθητές και εκπαιδευτικούς.

«Inspiration Agrinion: Η έμπνευσή μας, καλλιτέχνες της πόλης μας» από το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Αγρινίου

Ιούν 20164

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσίαση – έκθεση του πολιτιστικού προγράμματος του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Αγρινίου με τίτλο «Inspiration Agrinion: Η έμπνευσή μας, καλλιτέχνες της πόλης μας» που διεξήχθη κατά το σχολικό έτος 2015 – 2016. Η έκθεση φιλοξενήθηκε στην Παλαιά Δημοτική Αγορά Αγρινίου.

Σκοπός του μαθητοκεντρικού προγράμματος ήταν οι μαθητές να γνωρίσουν καλλιτέχνες με καταγωγή την πόλη του Αγρίνιου και την ευρύτερη περιοχή, να μελετήσουν, να αναλύσουν το έργο τους και στη συνέχεια να εμπνευστούν από αυτό και να δημιουργήσουν τα δικά τους πρωτότυπα έργα. Η κατασκευή των έργων πραγματοποιήθηκε κάτω από την ομπρέλα της Arte Povera όπου ακατέργαστα, ασήμαντα και ευτελή υλικά όπως το ξύλο, η πέτρα, οι παλιές εφημερίδες, μεταλλάσσονται σε αισθητικά προϊόντα με πνευματική ενέργεια. Υπογραμμίζεται σημειολογικά η δυναμική που μπορεί να έχει ο κάθε άνθρωπος ανεξάρτητα από τους περιορισμούς του ή την αρχική εικόνα που ενδεχομένως δίδεται. Στόχος δεν ήταν προφανώς το άρτιο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα, αλλά να μπουν οι μαθητές μας στη θέση ενός καλλιτέχνη, να αφήσουν τη φαντασία τους και να δημιουργήσουν με τον δικό τους τρόπο.

Οι καλλιτέχνες από τους οποίους εμπνεύστηκαν οι μαθητές μας είναι οι: Χρήστος Γαρουφαλής, Χρήστος Καπράλος, Χρήστος Μποκόρος, Θεόδωρος Παπαδημητρίου (Γλύπτης Θόδωρος), Βασίλης Παπασάικας και Γιώργος Σταθόπουλος.

Στην έκθεση εκτός από τα πρωτότυπα έργα των μαθητών υπήρχε και προβολή video με πολλά από τα έργα κάθε καλλιτέχνη ξεχωριστά που έφτιαξαν οι μαθητές.

Υπεύθυνος εκπαιδευτικός και συντονιστής του προγράμματος: Αθανάσιος Καμποσιώρας

Συμμετέχοντες εκπαιδευτικοί: Κατερίνα Ρηγοπούλου, Βίκτωρ Μανώλης

Επιμέλεια έκθεσης: Αθανάσιος Καμποσιώρας, Μουσειολόγος ΜΑ

 

0 0α 1 1α 2 2α 3 4 4α 5 5α 6 6α 7 7α 7β 8 9 10 Α1

« Παλιότερα άρθρα

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ

(Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης)

Δ/νση : Μακριά Ράχη, Νεάπολη
Τ.Κ : 30100, Αγρίνιο

Τηλ : 2641031521 , 2641029732
Φαξ : 2641091894

e-mail: mail@eeeek-agrin.ait.sch.gr

Ιούλιος 2018
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Ιαν    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  


Top
...
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων