Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟΥ

Αρχική / ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ / Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟΥ

Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας.Τη γιορτή ανέλαβαν η Α΄και η Β΄τάξη με την καθοδήγηση των δασκάλων τους και τη βοήθεια της δασκάλας της Θεατρικής Αγωγής. Όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και πρόσφεραν χαρά στον πολύ κόσμο που παρακολούθησε την παράσταση.Το έργο που παρουσίασαν ήταν <<Η χριστουγεννιάτικη μάχη του ζαχαροπλαστείου>> μία διασκευή του βιβλίου του Κυριάκου Χαρίτου <<Φον Κουραμπιές εναντίον Κόμη Μελομακαρόνη>> : Χριστούγεννα και τα διασημότερα γλυκά οι κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα βρίσκονται σε πόλεμο, τον πόλεμο της βιτρίνας. Ποιο θα έχει την καλύτερη θέση στην πιατέλα!!! Μετά από πολλές περιπέτειες καταλαβαίνουν πως δε διαφέρουν μεταξύ τους και αποφασίζουν πως από εδώ και πέρα θα είναι αγαπημένα και θα μοιράζονται την ίδια πιατέλα με μπόλικη ζάχαρη άχνη και μελωμένο σιρόπι!!!

Συγχαρητήρια στους μαθητές μας και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!

       

  

 

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ

Αρχική / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ / ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ

Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου στις 9:00 π.μ. θα γίνει η χριστουγεννιάτικη γιορτή της Α΄και Β΄Δημοτικού στο θεατράκι του Σχολείου. Τα μαθήματα θα γίνουν κανονικά, όπως επίσης και το Ολοήμερο θα λειτουργήσει κανονικά.

ΕΠΙΔΟΣΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ Α΄ ΤΡΙΜΗΝΟΥ

Αρχική / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ / ΕΠΙΔΟΣΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ Α΄ ΤΡΙΜΗΝΟΥ

Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου και ώρα 13:20 – 14:00 θα δοθούν οι έλεγχοι προόδου των μαθητών όλων των τάξεων για το Α΄ τρίμηνο.

 

 

 

 

Ο ΜΟΛΥΒΕΝΙΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ

Αρχική / ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ / Ο ΜΟΛΥΒΕΝΙΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ

Τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου όλα τα παιδιά του σχολείου μας παρακολούθησαν στο Θέατρο Αριστοτέλειον τη θεατρική παράσταση <<Ο Μολυβένιος Στρατιώτης >> του Χανσ Κρίστιαν Άντερσεν σε διασκευή Μαριάννας Τόλη. Μία ιστορία γνωστή και αγαπημένη…Μία ευρηματική παράσταση γεμάτη μουσική, χορό, τραγούδι, υπέροχα σκηνικά και κοστούμια. Μέσα από τη ρομαντική ιστορία του Μολυβένιου Στρατιώτη και της Μπαλαρίνας, οι δημιουργοί αγγίζουν έννοιες διαχρονικές και πανανθρώπινες, μιλώντας για τη δίχως όρους και όρια αγάπη, για την αξία της διαφορετικότητας και τη δύναμη της αποδοχής της, για τον σεβασμό και την ειλικρίνεια.

<<Ό,τι σου λείπει, θα σου το δώσω εγώ.Και ό,τι μου λείπει, θα μου το δώσεις εσύ.Έτσι θα φτάσουμε στην κορυφή!>>