ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΕΛΛΑΣ

Το σχολείο μας στο Διαδίκτυο

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΕΛΛΑΣ

Δεκ 202221

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ  ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ  MΕ:

 

KAΛΑΝΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ

ΣΤΟΛΙΣΜΟ  ΔΕΝΤΡΩΝ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ  ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

 

Ολοκληρώνοντας τις  χριστουγεννιάτικες δράσεις μας , σήμερα Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022, ψάλλαμε  τα κάλαντα στη λαϊκή  αγορά του χωριού μας με τους μαθητές των  Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων. Ο μουσικός μας κος Κώστας Μαργαρίτης , η  εκπαιδευτικός  της Γαλλικής γλώσσας , κα Θεοδώρα Λεβάντη , και  της Αγγλικής γλώσσας, κα Ευφροσύνη Ξένου  ,επιμελήθηκαν την εκμάθηση τόσο των ελληνικών  καλάντων από πολλά μέρη της Ελλάδας όσο και των αγγλικών και γαλλικών τραγουδιών. Τους καλαντάρηδες συνόδεψε με  το ακορντεόν του ο μουσικός μας που διέσχισαν τους πάγκους της  λαϊκής σκορπίζοντας  το   μήνυμα και τη χαρά της μεγάλης γιορτής των Χριστουγέννων .

Αφού η  η συνοδεία κατέληξε στον πεζόδρομο του χωριού, με τη βοήθεια του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, στολίσανε  δεντράκια με  αδιάβροχες  χριστουγεννιάτικες κατασκευές που έφτιαξαν στις τάξεις τους .

Και το χωριό να στολιστεί  για τη μεγάλη γιορτή !

Αφού κεράστηκαν γλυκά  από το γραφείο του κ. Εμμανουήλ Κεχαγιά και αντάλλαξαν ευχές  τελείωσαν τη δράση τους προσφέροντας στον ιερέα  μας, τον πατέρα Βασίλειο ,το προϊόν που συγκεντρώθηκε από το φιλοδώρημα  των καλάντων για την ενίσχυση των δεμάτων Αγάπης για τους απόρους του χωριού μας . Προσφέρθηκαν και  τα δέματα που ο Σύλλογος Γονέων ετοίμασε  με προϊόντα από  προσφορές  από τα τοπικά παντοπωλεία και κρεοπωλεία και προσφορές φρέσκων προϊόντων  της ΜΕΒΓΑΛ.

Η χαρά της συνεργασίας μας  για το σκοπό της προσφοράς   πλημμύρησε και ζέστανε  τις καρδιές  μας .Έκανε πράξη την ΑΓΑΠΗ για τον συνάνθρωπό μας .

Κάναμε φάτνη την καρδιά μας για να  γεννηθεί μέσα της ο Χριστός !

Καλά Χριστούγεννα με ευλογία στα σπιτικά όλων μας !

 

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΕΛΛΑΣ    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΛΛΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΛΛΑΣ
Ό,τι είναι ο ήλιος για τα λουλούδια είναι τα χαμόγελα για τον άνθρωπο.

Ιστορικό

Δεκέμβριος 2022
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
European Radio Logo


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων