ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΕΛΛΑΣ

Το σχολείο μας στο Διαδίκτυο

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΕΛΛΑΣ

Δεκ 202119

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΕΛΛΑΣ

Μετά από παύση ενός χρόνου λόγω της πανδημίας, το δημοτικό σχολείο Πέλλας επανήλθε, την Παρασκευή 17/12/21, στην αγαπημένη του δράση: τον στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο μουσείο Πέλλας. Είναι μια παράδοση που συνεχίζεται για πολλά χρόνια στα πλαίσια της άριστης συνεργασίας του δημοτικού σχολείου με το αρχαιολογικό μουσείο Πέλλας.

Οι μαθητές έφτιαξαν χειροποίητα πήλινα στολίδια με αρχαϊκά σχέδια και στόλισαν με αυτά το φυσικό έλατο στον εξωτερικό χώρο του μουσείου. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την αποφυγή της διασποράς του Κορωνοϊού.

Στην εκδήλωση συμμετείχε το μουσικό σχολείο Γιαννιτσών με ομάδα πνευστών οργάνων που έπαιξαν υπέροχες χριστουγενιάτικες μελωδίες. Τα παιδιά τραγούδησαν τα κάλαντα και στόλισαν το δέντρο με μεγάλη χαρά, βάζοντας μας όλους σε μια χαρούμενη χριστουγενιάτικη ατμόσφαιρα.

Από το δημοτικό σχολείο συμμετείχαν οι Ε’ και ΣΤ’ τάξεις. Μετά τον στολισμό που έγινε στον εξωτερικό χώρο του μουσείου, ακολούθησε κέρασμα για όλους.

Ανυπομονούμε να είμαστε υγιείς και να επαναλάβουμε αυτή την ωραία εκδήλωση και του χρόνου.

από κάτω από: Ε' Τάξη, Στ' Τάξη| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΕΛΛΑΣ    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΛΛΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΛΛΑΣ
Ό,τι είναι ο ήλιος για τα λουλούδια είναι τα χαμόγελα για τον άνθρωπο.

Ιστορικό

Δεκέμβριος 2021
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
European Radio Logo


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων