dimnen's blog

Ο Ιστότοπος του Δημοτικού Σχολείου Νενήτων Χίου

Το πλοίο πάει σχολείο

Φεβ 202517
Δεύτερη σύνδεση με το “υιοθετημένο” πλοίο μας “IRENES REWARD,”, στα πλαίσια των Εργαστηρίων δεξιοτήτων και του εγκεκριμένου προγράμματος ¨Το πλοίο πάει σχολείο, σε συνεργασία με το ίδρυμα “Μαρία Τσάκος. Συνδεθήκαμε διαδραστικά, μέσω zoom , για μία ακόμη φορά, με το πλήρωμα του πλοίου, την Τετάρτη   12 Φεβρουαρίου 2025.  Η χαρά μας απερίγραπτη, καθώς ταξιδέψαμε νοερά με το υιοθετημένο μας πλοίο  και μιλήσαμε μιλήσαμε ζωντανά με τον Καπετάνιο και το πλήρωμα (Πλοίαρχος: Καπτ. Γιώργος Λεκανίδης, Α’ Μηχανικός:  Dmytro Chasovskykh). Το πλοίο βρισκόταν εν πλω προς Ινδονησία. Λύθηκαν ακόμη πολλές απορίες μας, γύρω από το επάγγελμα του ναυτικού. Ήταν μία εκπληκτική διαδραστική περιήγηση, γεμάτη συγκινήσεις , χαρά και ωραία συναισθήματα. Τους ευχαριστούμε πολύ και περιμένουμε με ανυπομονησία την επόμενη συνάντησή μας. Θερμές ευχαριστίες στο ίδρυμα “Μαρία Τσάκος” και στην κ. Μπαλλή Αστερία που είχε τον συντονισμό  της δράσης. Θερμές ευχαριστίες στις εκπαιδευτικούς των τάξεων , Ε, Στ  που υλοποιούν με τους μαθητές τους τη δράση αυτή, κ. Κοντοποδιά Ανθούλα   και Μπαλλή Αστερία .  Ευχόμαστε στο πλήρωμα  καλά ταξίδια και γαλήνιες θάλασσες.
1 42 53 34 36 37 38 39 310 3
από κάτω από: "ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΠΑΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ", Ε΄ΤΑΞΗ, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ, ΣΤ΄ΤΑΞΗ| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Το πλοίο πάει σχολείο    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΕΝΗΤΩΝ ΧΙΟΥ

Σαν σήμερα

25/4/1850: Ο Πάουλ Γιούλιους φον Ρόιτερ, ιδρυτής του πρακτορείου ειδήσεων Reuters, χρησιμοποιεί 40 περιστέρια για να μεταφέρει στους πελάτες του το κλείσιμο των τιμών του χρηματιστηρίου.

Ο Χρόνος Δίνει Όλες τις Απαντήσεις Ευρυπίδης
European Radio Logo

Ιστοσελίδα Ε΄ τάξης

"Η κυρία Αστερία"

Ιστοσελίδα ΣΤ΄ τάξης

"Πάμε για μάθημα;;"

Ιστοσελίδα Β΄ τάξης

"Έλα στην τάξη μας"


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων