Αρχεία για Μάρτιος, 2021


Ανακοίνωση

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 24 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν εορταστικές εκδηλώσεις διαδικτυακά, τις 2 πρώτες ώρες (από 14.10 έως 15.20). Οι μαθητές θα συνδεθούν με το link του/της δασκάλου/ας της τάξης τους, και όχι κάποιας ειδικότητας.

Την Πέμπτη 25 Μαρτίου, σύμφωνα με εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας και  ενημέρωση του Δήμου Ήλιδας, οι σχολικές μονάδες δεν θα συμμετέχουν σε εορταστικές εκδηλώσεις.

Αναστολή λειτουργίας Σχολικών Μονάδων

Σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ. 29657/ΓΔ4/12-03-2021 εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας, οι Σχολικές Μονάδες Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης αναστέλλουν την λειτουργία τους από την Τρίτη 16-03-2021 έως τις 29-03-2021.

Για όσο χρονικό διάστημα θα ισχύσει η αναστολή λειτουργίας τους, θα παρέχεται σύγχρονη εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση μέσω της πλατφόρμας Webex, σύμφωνα με το απογευματινό πρόγραμμα μαθημάτων που ήδη γνωρίζετε.  (έναρξη: 14:10  – λήξη:17:20).

Παροχή σχολικών γευμάτων

Από σήμερα 10 Μαρτίου 2021 θα μοιράζονται και πάλι κανονικά τα σχολικά γεύματα στους μαθητές.

Εγγραφές στο Δημοτικό Σχολείο

                                                          ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Α. Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές για το σχολικό έτος 2020-21 θα πραγματοποιηθούν από 1 έως 20 Μαρτίου 2021. Επισημαίνεται ότι τη σχολική χρονιά 2021-2022 στην Α΄ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου θα φοιτήσουν οι μαθητές που γεννήθηκαν από 1-1-2015 έως και 31-12-2015.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

  1. Αίτηση –δήλωση ( Το έντυπο παρέχεται από το σχολείο)
  2. Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας. Σας ενημερώνουμε ότι για την εγγραφή των μαθητών στα Δημοτικά Σχολεία της χώρας δεν απαιτείται η προσκόμιση του Πιστοποιητικού Γέννησης από τους γονείς, αλλά αναζητείται από τις σχολικές μονάδες μέσω του Πληροφορικού Συστήματος myschool του ΥΠΠΕΘ . Οι αλλοδαποί μαθητές εγγράφονται στην Α’ τάξη με ληξιαρχική πράξη γέννησης ή ομοειδές πιστοποιητικό επίσημα μεταφρασμένο.
  3. Φωτοτυπία της σελίδας των εμβολίων του Βιβλιαρίου Υγείας του παιδιού Β.Υ.Π.), ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο αποδεικνύεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.
  4. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή
  5. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο διαπιστώνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή(Λογαριασμός ρεύματος, ύδρευσης, τηλεφώνου ,E1 κ.ά)
  6. Πιστοποιητικό Φοίτησης Νηπιαγωγείου για την εγγραφή στο Δημοτικό. Το Πιστοποιητικό Φοίτησης στο νηπιαγωγείο εκδίδεται με τη λήξη της διδασκαλίας των μαθημάτων (15 Ιουνίου 2021) και διαβιβάζεται αυτεπάγγελτα από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό Σχολείο.Μέχρι την ημερομηνία έκδοσης του «Πιστοποιητικού φοίτησης», το νηπιαγωγείο εκδίδει «Βεβαίωση Φοίτησης» η οποία θα προσκομιστεί από τον γονέα ή τον κηδεμόνα του μαθητή για την εγγραφή του .

Β. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Οι μαθητές/τριες εγγράφονται στο Προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα κατόπιν σχετικής αίτησης-δήλωσης των γονέων/κηδεμόνων τους οι οποίες γίνονται  δεκτές όλες, χωρίς προϋποθέσεις σύμφωνα με τη με αρ. πρωτ. 118139/Δ1/9-9-2020 Υ.Α.(Β 3838).

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται καθημερινά  από τις 1:15- 14:00 κατόπιν επικοινωνίας στο τηλ. 2622091205 προκειμένου να τηρηθούν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τον COVID-19 .Eπίσης  συστήνεται να τηρείτε  τα απαιτούμενα  μέτρα  αποφυγής διασποράς του κορονοϊού, όπως αυτά έχουν ανακοινωθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) (https://eody.gov.gr/covid-19-odigies-gia-ti-chrisi-maskas-apo-to-koino/

                                                         Η Διευθύντρια του σχολείου

                                                               

                                                            Ντούζα Δήμητρα


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων