Την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου το σχολείο μας γιόρτασε τη γιορτή των Τριών Ιεραρχών. Το πρωί πήγαμε όλοι στην εκκλησία όπου έγινε η αρτοκλασία. Για τη ζωή και το έργο των Τριών Ιεραρχών μίλησε ο δάσκαλος του σχολείου μας Χρήστος Μακρυγιάννης. Στο τέλος πήραμε τους άρτους και επιστρέψαμε στο σχολείο.
Στο σχολείο κόψαμε την βασιλόπιτα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, που περιείχε 3 φλουριά. Τα φλουριά έτυχαν οι μαθητές: Σαφαρής Θεόδωρος της Γ΄ τάξης, που κέρδισε ένα skateboard, Σοφός Ιωάννης της Ε, που κέρδισε ένα ηχείο και Σταυρούλιας Παναγιώτης της ΣΤ΄που κέρδισε μία τσάντα.
Στη συνέχεια οι μαθητές ενημερώθηκαν για τη ζωή και το έργο των τριών Αγίων – Προστατών των γραμμάτων και της παιδείας. Παρακολούθησαν σχετικά βίντεο και συνέχισαν με ζωγραφική και άλλες δραστηριότητες.


