ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Αγαπητοί γονείς,

σας ενημερώνουμε ότι ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ η πρωινή ζώνη και το ολοήμερο θα λειτουργήσουν κανονικά για τα παιδιά της α’ και β’ δημοτικού και τα αδέρφια τους. Τα παιδιά θα σχολάσουν στις 3:00 και 4:00, ανάλογα τι έχει δηλώσει ο κάθε γονέας στην αίτησή του.

Για την εύρυθμη λειτουργία του ολοήμερου είναι σημαντική η τήρηση κάποιων κανόνων:

  1. ΩΡΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ: η αποχώρηση των μαθητών θα γίνεται μόνο τις συγκεκριμένες ώρες 3:00 ή 4:00 με το συνοδό που έχουν δηλώσει. Παρακαλούμε πολύ να είστε συνεπείς στην ώρα αποχώρησης, γιατί δημιουργούνται προβλήματα σε σχέση με την ασφάλεια των παιδιών.
  2. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ: θα πρέπει να ενημερώνεται ο δάσκαλος του ολοήμερου για  έκτακτες αλλαγές, π.χ. απουσία του παιδιού, πρόωρη αποχώρηση παιδιού, ασθένεια ή οποιαδήποτε ιδιαιτερότητα σε θέματα υγείας, συμπεριφοράς κι οτιδήποτε άλλο.
  3. ΣΙΤΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ: παρακαλούμε πολύ να είναι γραμμένο το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ κάθε παιδιού με ανεξίτηλο μαρκαδόρο στο καπάκι του σκεύους του φαγητού του. Επίσης, να κρατούν μαζί τους μια μικρή πετσέτα και υγρά αντισηπτικά μαντηλάκια.

Σας ενημερώνουμε ότι η σίτιση των μαθητών γίνεται με μέριμνα των εκπαιδευτικών, τηρώντας όσο είναι δυνατόν τους υγιειονομικούς όρους και τις συστάσεις του ΕΟΔΥ.

Σας υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τους κανόνες του ΕΟΔΥ, η μάσκα είναι υποχρεωτική σε όλους τους εσωτερικούς χώρους του σχολείου.

Η είσοδος στο χώρο του σχολείου επιτρέπεται μόνο σε παιδιά κι όχι σε ενήλικες.

Είναι σημαντικό,  γονείς και κηδεμόνες να ελέγχετε συχνά το e-mail σας και το blog του σχολείου για νέες ανακοινώσεις.

Τέλος, για την ενημέρωσή σας επισυνάπτουμε παρακάτω την υπουργική απόφαση με Α.Π. 118259/ΓΔ4 της 09.09.2020, καθώς και οδηγίες του ΕΟΔΥ που αφορούν νέα μέτρα  λειτουργίας του σχολείου (χρήση μάσκας, ποιοι μαθητές ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες κλπ)

Ευελπιστούμε στη καλή συνεργασία όλων μας για να έχουμε μια ασφαλή και καλή σχολική χρονιά!Λήψη αρχείουΛήψη αρχείου

Αφήστε μια απάντηση