Σχεδιασμός υλοποίησης Εργαστηριών Δραστηριοτήτων

δΕΞΙΟΤΗΤΩΝ

Ο κύριος προσανατολισμός των δράσεων των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων είναι η καλλιέργεια της ομαδοσυνεργατικής, δημιουργικής και κριτικά αναστοχαζόμενης εκπαιδευτικής διαδικασίας. Επιδιωκόμενος στόχος είναι η καλλιέργεια και ενίσχυση ήπιων δεξιοτήτων – επικοινωνία, ενσυναίσθηση, περιβαλλοντική συνείδηση, ψηφιακή πολιτειότητα –

 » Διαβάστε περισσότερα

17 Νοέμβρη: Η επέτειος της εξέγερσης του Πολυτεχνείου

.jpeg

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου , θα πραγματοποιηθούν στο σχολείο μας  οι εορταστικές εκδηλώσεις για την Επέτειο του Πολυτεχνείου. Τα παιδιά θα έρθουν κανονικά το πρωί και θα αποχωρήσουν στις 10.00. 

Το

 » Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Εκ μέρους της Διεύθυνσης, του Συλλόγου Διδασκόντων και των μαθητών του Δ..Σ. Αγροκηπίου, ευχαριστούμε ιδιαίτερα το γονέα του σχολείου μας κ. Καστρινάκη Ιωσήφ, για την άμεση ανταπόκριση που έδειξε  στο αίτημα μας, για την κατασκευή βιβλιοθήκης και ραφιών, προκειμένου να ταχτοποιηθούν τα βιβλία της βιβλιοθήκης και ο αποθηκευτικός χώρος του σχολείου.

Η προσφορά  αυτή είναι

 » Διαβάστε περισσότερα

Λειτουργία πλατφόρμας edupass.gov.gr

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι από Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021 τίθεται σε λειτουργία για τις δημόσιες σχολικές μονάδες η πλατφόρμα edupass.
Στη συγκεκριμένη πλατφόρμα θα δηλώνεται:
1)  Κάθε φορά το αποτέλεσμα του self test που θα γίνεται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη  βράδυ και από

 » Διαβάστε περισσότερα

Εκδηλώσεις για την επέτειο της Εθνικής Εορτής της 28ης Οκτωβρίου

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 27/10/2021 στο σχολείο θα έχουμε την καθιερωμένη σχολική γιορτή η οποία θα διεξαχθεί ανά τμήμα. Το Ωράριο θα είναι 08:00 έως 10:00.

Πιο συγκεκριμένα:

Βράβευση μαθητών από τη Μαθηματική Εταιρία

Σας ενημερώνουμε ότι το Παράρτημα Χανίων της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, το ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ και το 11ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων συνδιοργανώνουν βράβευση των μαθητών του νομού που διακρίθηκαν στους διαγωνισμούς της ΕΜΕ κατά τα σχολικά έτη 2019-20 και 2020-21 (Θαλής, Ευκλείδης, Αρχιμήδης, Πυθαγόρας και Τοπικός Διαγωνισμός Α Γυμνασίου “Σταμάτης Μπάτσης”). Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 02

 » Διαβάστε περισσότερα

8η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού-Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2021

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού στις 24 Σεπτεμβρίου 2021, καθώς και της 8ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού το σχολείο μας πραγματοποίησε δράσεις μέσα κι έξω από τις σχολικές αίθουσες . Η συγκεκριμένη ημέρα, στην οργάνωση και υλοποίηση αθλητικών δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων,  είχε κοινό σύνθημα για το έτος 2021: «Το Σχολείο σε Κίνηση: Αθλούμαστε δημιουργικά».

 » Διαβάστε περισσότερα