Προγράμματα τάξεων της σύγχρονης εξ αποστάσεως διδασκαλίας

Αγαπητοί γονείς σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 6 Απριλίου 2020 θα εφαρμοστεί στο σχολείο μας και η σύγχρονη εξ αποστάσεως διδασκαλία. Οι  οδηγίες του ΥΠΑΙΘ αναφέρουν ότι κάθε σχολείο και κάθε εκπαιδευτικός έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ποια εξ αποστάσεως διδασκαλία θα επιλέξει, σύγχρονη, ασύγχρονη ή και έναν συνδυασμό των δύο. Ο τριτος πυλώνας της εξ αποστάσεως εκπαίδευση είναι η Εκπαιδευτική Τηλεόραση στην ΕΤ2 καθημερινά από τις 10:00 έως τις 12:00.

Τις τελευταίες δεκαπέντε ημέρες γίνεται μια υπεπροσπάθεια από μέρους της Διεύθυνσης και των εκπαιδευτικών του σχολείου ώστε να εφαρμοστεί η εξ αποστάσεως διδασκαλία. Οι ψηφιακές μας τάξεις λειτουργούν και θα συνεχίσουν να λειτουργούν συνδυαστικά σε πολλές τάξεις με την σύγχρονη διδασκαλία μέσω της εφαρμογής Webex.

Στόχος του ΥΠΑΙΘ αλλά και των εκπαιδευτικών του σχολείου μας είναι οι μικροί μας μαθητές να μην αποκοπούν από την εκπαιδευτική διαδικασία αλλά και να κρατήσουμε ζωντανή την επαφή με τους μαθητές μας.

Γι΄αυτό οι μαθητές μας θα πρέπει να συμμετέχουν στα μαθήματα ασύγχρονης (πλατφόρμα  e-eme.edu.gr)   αλλά και σύγχρονης διδασκαλίας (εφαρμογή Webex) και οι γονείς θα πρέπει να βοηθήσουν ιδιαίτερα τους μικρούς μαθητές για την είσοδο τους στις ηλεκτρονικές τάξεις.

Οδηγίες για την εγκατάσταση της εφαρμογής Webex  σε κινητό, tablet ή υπολογιστή έχουν αναρτηθεί παρακάτω.

Επίσης σας παρακαλούμε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα του σχολείου όπου αναρτώνται σχεδόν καθημερινά ανακοινώσεις, οδηγίες και χρήσιμες πληροφορίες.

Ευχαριστώ θερμά τους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας για την συνεργασία τους.

Η Διευθύντρια του σχολείου

Πατένταλη Βασιλική

 



Λήψη αρχείου



Λήψη αρχείου



Λήψη αρχείου



Λήψη αρχείου



Λήψη αρχείου



Λήψη αρχείου



Λήψη αρχείου

Σχετικά με ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΔΡΙΑΝΗΣ

Δημοτικό σχολείο Αδριανής- Νικηφόρου


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.