Λήψη αρχείου

Καλωσορίζουμε και ευχόμαστε καλή αρχή στους νεοδιόριστους συναδέλφους μέλη Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΕΠ-ΕΒΠ) που έχουν διοριστεί ως μόνιμοι στο σχολείο μας και καλή τοποθέτηση σε όλες και όλους τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς, μέλη ΕΕΠ – ΕΒΠ που καλούνται να παρουσιαστούν στα σχολεία της τοποθέτησής τους σύμφωνα με τις οδηγίες του ΥΠΑΙΘΑ.

Οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί και μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων μπορούν να ενημερωθούν για τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την πρόσληψή τους σε Προγράμματα ΕΣΠΑ – ΠΔΕ. Όλα τα δικαιολογητικά τα καταθέτουν στον Διευθυντή/Προϊστάμενο του σχολείου της τοποθέτησής τους τις μέρες που καλούνται να παρουσιαστούν σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ – Αναπληρωτές – Οδηγίες (minedu.gov.gr).

Για τους εκπαιδευτικούς και μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ που η τοποθέτησή τους είναι στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Φηρών Θήρας καλούνται να συμπληρώσουν τα σχετικά έντυπα σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανήκουν και μπορούν να βρουν τα δικαιολογητικά στον παρακάτω σύνδεσμο: Απαραίτητα δικαιολογητικά για την πρόσληψη αναπληρωτών (2024-25) – προγράμματα ΕΣΠΑ – ΠΔΕ – ΔΠΕ Κυκλάδων (sch.gr)

Η ανάληψη υπηρεσίας θα πρέπει να ολοκληρώνεται μέχρι τις 14.30 της εκάστοτε ημέρας που έχει οριστεί για ανάληψη υπηρεσίας επομένως οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί καλούνται να παρουσιαστούν τις πρωινές ώρες λειτουργίας της σχολικής μονάδας για να υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος για την ανάληψη υπηρεσίας όλων των αναπληρωτών εκπαιδευτικών του σχολείου. Για τα μέλη ΕΕΠ (Ψυχολόγο & Κοινωνική λειτουργό) του 1ου ΣΔΕΥ Θήρας (ΚΕΔΑΣΥ Νάξου) με έδρα το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Φηρών Θήρας καλούνται να έρθουν το ίδιο τις πρωινές ώρες προκειμένου να σταλούν από τη Διεύθυνση της σχολικής μονάδας τα απαραίτητα σχετικά δικαιολογητικά το αργότερο έως τις 14:00 μμ στην ΠΔΕ Ν. Αιγαίου.

Για οποιαδήποτε απορία/ερώτημα, μπορείτε να επικοινωνείτε στο mail του σχολείου μας: mail@dim-eid-thiras.kyk.sch.gr ή και στο τηλέφωνο: 2286028670.

Καλή, χαρούμενη, δημιουργική σχολική χρονιά με πρόοδο και πολλές επιτυχίες!!!

Η Αναπληρώτρια Διευθύντρια,

Φωτεινή Κανάκη

Δασκάλα ειδικής αγωγής ΠΕ71