Αρχική » technology » Ελλάδα από «ψηλά», βράδυ αλλά και μέσω εικονικού ξεναγού :)

Ιούνιος 2012
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

RSS Εορτολόγιο

Kατηγορίες

Ελλάδα από «ψηλά», βράδυ αλλά και μέσω εικονικού ξεναγού :)

1.Ελλάδα από ψηλά: Εκπληκτικά πλάνα της Ελλάδας από ελικόπτερο . Η μουσική του βίντεο είναι από τους Βαγγέλη Παπαθανασίου, Σταύρο Ξαρχάκο, Γιάννη Μαρκόπουλο, Ευανθία Ρεμπούτσικα και Κυριάκο Καλαϊτζίδη.

2. Ελλάδα τη νύχτα: Φωτογραφία της Ελλάδας τη νύχτα, βγαλμένη από το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS) από τον αστροναύτη τής NASA Douglas Wheelock, με δικά του σχόλια :

Space Photo: Greece by night
“The Isles of Greece during a clear night pass over Europe. Athens shining brightly along the Mediterranean Sea. A very surreal feeling to view the splendor of this ancient land from outer space”

3. Ελλάδα με εικονικό ξεναγό: εικονική περιήγηση σε μέρη της Ελλάδας μέσω της ιστοσελίδας www.greecevirtual.gr .

Η παραπάνω ιστοσελίδα δημιουργήθηκε για να μας «περιηγήσει» στα πανέμορφα νησιά της Δωδεκανήσου -και όχι μόνο, εικονικά, μέσα από εκπληκτικές πανοραμικές εικόνες 360 μοιρών. Μας δίνει τη δυνατότητα να δούμε τους χώρους και τα τοπία από κάθε πλευρά τους, γυρίζοντας την εικόνα με το ποντίκι μας, σε όποια κατεύθυνση θέλουμε δεξιά, αριστερά, πάνω, κάτω, συνοδευόμενη από τους φυσικούς ήχους του χώρου πού περιηγούμαστε!

Η ιστοσελίδα αποτελεί ένα πρωτοποριακό εικονικό «ξεναγό» που μας ενημερώνει και μας ξεναγεί με εικόνα, βίντεο, ήχο (τον ήχο του κύματος , των γλάρων κλπ.) και σύντομες πληροφορίες για κάθε τόπο που επισκεπτόμαστε στην ελληνική και αγγλική γλώσσα.


Σχολιάστε

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση