ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΑΣ

Με χαρά λάβαμε Εθνική Ετικέτα Ποιότητας (National Quality Label) για τα eTwinning εκπαιδευτικά προγράμματα που υλοποιήσαμε κατά το προηγούμενο σχολικό έτος 2023-2024. Επίσης, λάβαμε Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας (European Quality Label) για το έργο που υλοποιήσαμε κατά το σχολικό έτος 2022-23 με τίτλο “EUvoyage”. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδάκια που συμμετείχαν στα έργα!

AUTUMN LEAVES  IF YOU COME TO EARTH THE SECRET LIFE OF TREESEUROPEAN EUVOYAGE

 

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΗΜΕΡΑ ΓΛΩΣΣΩΝ

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας Γλωσσών,  υλοποιήσαμε στο νηπιαγωγείο μας σχετικές δράσεις. Με πρωτοβουλία του Συμβουλίου της Ευρώπης, από το 2001 η Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 26 Σεπτεμβρίου μαζί με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Το φετινό μήνυμα του εορτασμού είναι “Γλώσσες για την Ειρήνη” κι εμείς δημιουργήσαμε μια αφίσα και στη συνέχεια την παρουσιάσαμε στους γονείς μας τραγουδώντας ένα τραγουδάκι που μάθαμε με τον κύριο Παναγιώτη στα αγγλικά και φωνάζοντας “Ειρήνη”. Στο τέλος τα παιδιά πήραν δωράκια-βραχιολάκια που μας έστειλε το Υ.ΠΑΙ.ΘΑ με αφορμή τη μέρα αυτή.

European Day POSTER 1

POSTER 2

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ – ΔΩΡΕΑ ΥΛΙΚΟΥ

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε  πολύ τα μέλη του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του νηπιαγωγείου μας για τη δωρεά χρήσιμου παιδαγωγικού υλικού!!

ΔΩΡΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ 1