Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών 2023

λογοτυπο
Κάθε χρόνο στις 26 Σεπτεμβρίου, με πρωτοβουλία του Συμβουλίου της Ευρώπης, γιορτάζεται η Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών, με στόχο να προωθηθεί η γλωσσική πολυμορφία σε όλη την Ευρώπη.
Ανταποκρινόμενοι και φέτος στην πρόσκληση του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α., υλοποιήσαμε στο νηπιαγωγείο μας δραστηριότητες σχετικές με τη μέρα αυτή, αξιοποιώντας και το υλικό που μας εστάλη από το Υπουργείο.
ΥΛΙΚΟ1
Δημιουργήσαμε συνεργατικά μια αφίσα με την οποία λάβαμε μέρος στο διαγωνισμό του Διεθνούς Δικτύου Global School Alliance. που δημιουργήθηκε με αφορμή την ημέρα αυτή, με θέμα “For me learning a language is…”.Για μας το να μαθαίνουμε μια ξένη γλώσσα είναι διασκεδαστικό!!
9th Kindergarten School of Tripoli Greece
Ολοκληρώνοντας τις δράσεις μας πήραμε σπίτι τα δωράκια μας για τη μέρα αυτή.
ΔΩΡΑΚΙ

2ο Βραβείο στο Δημιουργικό Διαγωνισμό “Το Αστέρι της Ευχής 2022-2023”

ΒΡΑΒΕΙΟ 1

Με χαρά λάβαμε το Βραβείο μας στο πλαίσιο του Δημιουργικού Διαγωνισμού “Το Αστέρι της Ευχής 2022-2023”. Το βίντεο που δημιουργήθηκε με δημιουργίες των παιδιών κέρδισε το 2ο Βραβείο στη Κατηγορία “Βίντεο – Νηπιαγωγείο Γενικής Αγωγής”.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδάκια για τις όμορφες δημιουργίες τους!

Βράβευση στον 6ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Bravo Schools 2023

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Με χαρά λάβαμε τη διάκριση μας στον 6ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Bravo Schools 2023. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο “1,2,3 Ανακύκλωσε Τώρα”, που υλοποιήσαμε κατά το σχολικό έτος 2022-2023, διακρίθηκε ως η καλύτερη προσέγγιση στο Στόχο 12, στη κατηγορία “Εφαρμοσμένο/Καινοτόμο Πρόγραμμα”.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδάκια που συμμετείχαν σε αυτό το πρόγραμμα! Το σχολείο μας συνεχίζει να ανήκει στους Πρεσβευτές των 17 Παγκόσμιων Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης.