Ευχαριστήρια Επιστολή

Λάβαμε ευχαριστήρια επιστολή της Προέδρου της εταιρείας WinCancer κ. Κρυσταλλίδου για τη συμμετοχή μας στη δράση  “Χριστουγεννιάτικο Επισκεπτήριο Αγάπης”

Χαιρόμαστε πολύ που δώσαμε χαρά σε ανθρώπους που το είχαν ανάγκη!



Λήψη αρχείου

Γνωριμία με τον “Αρχέλων”

Στο πλαίσιο του 2ου Θεματικού Κύκλου των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων «Φροντίζω το Περιβάλλον» και του προγράμματος με τίτλο «Το Παράπονο των Ζώων», είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε το Σύλλογο για την Προστασία της θαλάσσιας χελώνας “Αρχέλων”.Παρακολουθήσουμε μια  διαδικτυακή ξενάγηση στο Κέντρο διάσωσης θαλάσσιων χελωνών Γλυφάδας, κατά τη διάρκεια της οποίας περιηγηθήκαμε στις εξωτερικές δεξαμενές αποκατάστασης και το θερμοκήπιο με τις τραυματισμένες χελώνες. Γνωρίσαμε τις ιστορίες τους, παρατηρήσαμε τις ακτινογραφίες και τα αντικείμενα που προκάλεσαν τον τραυματισμό τους. Παρακολουθήσαμε ζωντανά την περίθαλψη μιας χειρουργημένης χελώνας, της Λίλο, η ιστορία της οποίας μας συγκίνησε και αποφασίσαμε να την υιοθετήσουμε, αναλαμβάνοντας τα έξοδα για τη φαρμακευτική της αγωγή.

COLLAGE ΑΡΧΕΛΩΝ

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου στον ακόλουθο σύνδεσμο

https://www.archelon.gr/index.php

Γνωριμία με τον “Αρκτούρο”

Στο πλαίσιο του 2ου Θεματικού Κύκλου των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων «Φροντίζω το Περιβάλλον» και του προγράμματος με τίτλο «Το Παράπονο των Ζώων», είχαμε την ευκαιρία μέσα από μια διαδικτυακή εκπαιδευτική δράση να γνωρίσουμε την αστική, μη κυβερνητική και μη κερδοσκοπική περιβαλλοντική οργάνωση “Αρκτούρος”. Στόχος της οργάνωσης είναι η προστασία της άγριας πανίδας και του φυσικού περιβάλλοντος. Με παιγνιώδη τρόπο ενημερωθήκαμε για δύο ζώα υπό εξαφάνιση που προστατεύουν, τη καφέ αρκούδα και το γκρίζο λύκο, τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν και τον τρόπο που μπορούμε εμείς να βοηθήσουμε, ώστε να τα προστατεύσουμε. 


COLLAGE ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα της οργάνωσης στον ακόλουθο σύνδεσμο

https://www.arcturos.gr/gr/organismos/organismos/

Εγγραφές μαθητών/τριών στα Νηπιαγωγείο για το σχολικό έτος 2022-2023

Οι εγγραφές στα Νηπιαγωγεία για το σχολικό έτος 2022-2023 θα πραγματοποιηθούν από 1 έως 20 Μαρτίου 2022.

Εγγραφές μετά το διάστημα αυτό θεωρούνται εκπρόθεσμες και χρειάζονται την έγκριση του Διευθυντή Α/μιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας.

Για το σχολικό έτος 2022-2023 εγγράφονται τα νήπια που έχουν γεννηθεί το 2018.

Η εγγραφή των προνηπίων στο β΄έτος του Νηπιαγωγείου γίνεται αυτεπάγγελτα.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά από τους γονείς/κηδεμόνες στην ακόλουθη διεύθυνση 

https://proti-eggrafi.services.gov.gr/ 

Οι γονείς/κηδεμόνες ακολουθούν τις οδηγίες της εγκυκλίου εγγραφών, που υπάρχει στο τέλος του άρθρου.

Το νηπιαγωγείο μας έχει κοινή περιφέρεια με το 3ο Νηπιαγωγείο Τρίπολης, λόγω συστέγασης και μπορείτε να τη δείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο https://blogs.sch.gr/9nitrip/category/perifereia-nipiagogeioy/

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα προσκομίζονται στο νηπιαγωγείο μας κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού (2710242581), μετά το πέρας του εκπαιδευτικού προγράμματος και ώρα 13:00 – 14:00, τηρώντας όλα τα μέτρα αναφορικά με τη λοίμωξη Covid-19.

Εγκύκλιος εγγραφών



Λήψη αρχείου

 

 

Χρήσιμα Έντυπα

Έντυπο Δήλωσης Αποτελέσματος self test



Λήψη αρχείου

Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ) 



Λήψη αρχείου

Έντυπο Αίτησης προς το Νηπιαγωγείο



Λήψη αρχείου

Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης



Λήψη αρχείου

Υποστηρίζουμε την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου

Για ακόμα μια χρονιά γινόμαστε υποστηρικτές στην Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου, που διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου.

CERTIFICATE

Αξιοποιήσαμε το πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό που διατίθεται στην ιστοσελίδα του Κέντρου (https://saferinternet4kids.gr/yliko-nhpiagwgeiou/?age[]=for-pre-school&submit=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7), παίζοντας παιχνίδια, βλέποντας χρήσιμες παρουσιάσεις κατάλληλες για την προσχολική ηλικία και διαβάζοντας το παραμύθι ” Ο @Παπάκης σώζει τη κατάσταση”.

COLLAGE GREEK

Στη συνέχεια κατασκευάσαμε τον ήρωα του παραμυθιού τον @Παπάκη και παίξαμε μαζί του δίνοντας τα δικά μας μηνύματα για τη συγκεκριμένη μέρα. Όλα τα μηνύματα συγκεντρώθηκαν και δημιουργήθηκε μια διαδικτυακή αφίσα.

Δραστηριότητες σχετικές με την ημέρα υλοποιήσαμε και στο πλαίσιο των προγραμμάτων eTwinning που υλοποιούμε σε συνεργασία με τους εταίρους μας.