Όταν στη συμμετοχή ψάχνω την αγάπη … το αποτέλεσμα φαντάζει σίγουρο!

Δείτε την παρουσίαση φωτογραφιών …    Σκηνικά

Τα σκηνικά για την παράσταση «Πλούτος» του Αριστοφάνη που ετοιμάζεται να παρουσιάσει το σχολείο μας με την λήξη των μαθημάτων, έγιναν από τους μαθητές του σχολείου με την καθοδήγηση του εκπαιδευτικού Ανέστη Βλαχόπουλου και επίβλεψη των εκπαιδευτικών του σχολείου.

Πρώτα έγιναν οι μακέτες των σκηνικών και η σκηνογραφία από τον κ. Βλαχόπουλο Ανέστη. Κατόπιν τα σχεδίασε στα ταμπλώ και στη συνέχεια με την καθοδήγησή του και την επίβλεψη των εκπαιδευτικών του σχολείου οι μαθητές τα έβαψαν.

Αγοράστηκαν μπογιές και πινέλα.

Έφεραν οι  μαθητές μικρά κουβαδάκια και μπολ για τη μίξη των χρωμάτων.

Με καθοδήγηση των εκπαιδευτικών έγιναν μικρές ομάδες , όπου η κάθε τάξη (Δ, Ε, ΣΤ)  ανάλαβε να φτιάξει το δικό της ταμπλώ.

Η μέθοδος

Οι μαθητές μετέφεραν τα σκηνικά στην αυλή του σχολείου, τα τοποθέτησαν στο δάπεδο, κάτω από τα πεύκα, ο κύριος Βλαχόπουλος συντόνισε τις ομάδες που θα έβαφαν τα ταμπλώ, έκανε τη μίξη των χρωμάτων, μοιράστηκαν πινέλα και μικρά κουβαδάκια κι άρχισε η διαδικασία.

Πολλοί μαθητές ήρθαν για πρώτη φορά σε επαφή με τέτοιου είδους διαδικασίες. Οι μαθητές ηθοποιοί , οι μαθητές και κατασκευαστές των   σκηνικών.

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *