1ος διαγωνισμός ορθής γραφής.

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα ελληνικής γλώσσας (9 Φεβρουαρίου), το σχολείο μας πραγματοποίησε διαγωνισμό ορθογραφίας. Εκ του αποτελέσματος φάνηκε πως το εγχείρημα πέτυχε. Τα παιδιά ήταν καλά προετοιμασμένα, υπήρξε ζωηρό ενδιαφέρον στη συμμετοχή, αγωνία και ανταγωνισμός με την άμιλλα να είναι παρούσα παντού. Κράτησε πολλή ώρα με τους διαγωνιζόμενους -ες δύσκολα να αποκλείονται. Είχαμε ανατροπές και εκπλήξεις στον τελικό, κάτι που δείχνει ότι κερδίζει αυτός -ή που προσπαθεί περισσότερο, έχει την τύχη με το μέρος του αλλά και που το θέλει πιο πολύ. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και προσπάθησαν και που κέρδισαν σίγουρα το βραβείο της συμμετοχής και βέβαια στην τελική τριάδα που ήταν: Πετρίδη Γαλάτεια (ΣΤ’), Ρωμάντζη Δήμητρα (ΣΤ’) και στην κορυφή Δομουχτσής Νικόλαος (Δ’).
Οργάνωση-επιμέλεια: Μυστρίδης Παναγιώτης.
Σημαντική η στήριξη της κ. Ελένης Πέτγαζλη, της νοσοκόμας μας Αγγελικής Τσιτλακίδου και βέβαια ένα μπράβο στις κυρίες της κριτικής επιτροπής στην επαγγελματική δουλειά που έκαναν: κ. κ. Πέτγαζλη Ελένη, Ατματζίδου Έφη και Καγλάτη Αναστασία.
Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά της ΣΤ΄ που έκαναν την προσπάθεια δική τους και τη  στήριξαν  μέχρι τέλους
και
βέβαια θέλουμε πάντα έτσι κοντά μας τη διεύθυνση του σχολείου, κ. Μιχόπουλο Γιάννη, να στηρίζει ουσιαστικά το όποιο εγχείρημά μας.

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *