Feed
Άρθρα
Σχόλια

Φιλανθρωπικη δραση Φορεων Τολου για το Πασχα - ΣΕΤ Τολό

Αγαπητοί γονείς και Κηδεμόνες,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την πρώτη κοινή δράση του Συλλόγου Διδασκόντων και Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων μας. Ο σκοπός είναι να διδάξουμε στα παιδιά μας, έμπρακτα,  την αξία του να μοιράζεσαι και της αλληλεγγύης. Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον μη κερδοσκοπικό φιλανθρωπικό φορέα «Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»,  ενημερωθήκαμε για τις ανάγκες τους και βασισμένοι στο αίσθημα αγάπης και προσφοράς όλων μας, σκεφτήκαμε ότι θα μπορούσαμε όλοι μαζί  να στηρίξουμε το πολύτιμο έργο τους. Οι ανάγκες είναι πολλές αλλά μπορούμε να οργανώσουμε αυτήν τη φιλανθρωπική μας κίνηση, προσφέροντας ο καθένας ό,τι μπορεί από τις παρακάτω κατηγορίες προϊόντων:

  • Είδη σνακ για να παίρνουν τα παιδιά στο σχολείο τους (τυρί για τοστ,  μπάρες δημητριακών, κριτσίνια, bake rolls, μπισκότα, κρουασάν, ατομικούς χυμούς)
  • Διάφορα τρόφιμα (αυγά, βούτυρα, ζυμαρικά, όσπρια, ρύζι, δημητριακά, ελαιόλαδο, μουστάρδα, κέτσαπ, μέλι, τσάι, ξύδι)
  • Κατεψυγμένα προϊόντα (τυροπιτοειδή, τυροπιτάκια, σπανακοπιτάκια αρακάς, φασολάκια κλπ)
  • Προϊόντα καθαριότητας και υγιεινής (απορρυπαντικά, χλωρίνη, χαρτί κουζίνας, χαρτί υγείας, μεγάλες και μικρές σακούλες σκουπιδιών, γάντια μιας χρήσης)

Καλούμε λοιπόν, τα παιδιά μας να προσφέρουν αυτά τα Χριστούγεννα ό,τι μπορούν σε άλλα παιδιά που τα χρειάζονται.

Η συγκέντρωση των προϊόντων θα γίνει τη Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου, από 8.00 έως 9.00 το πρωί. Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ( χρήση μάσκας, αποστάσεις, αντισηπτικά, αποφυγή συγχρωτισμού).

Την ίδια ημέρα, μέλη του ΔΣ του Συλλόγου θα παραδώσουν όσα συγκεντρώσουμε εμείς και τα παιδιά μας, στα παιδιά της ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία και τη συμμετοχή σας!!!

 Γιατί ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να προσφέρουμε ΑΓΑΠΗ!!!

Από το Σύλλογο Διδασκόντων και το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Βαρβάρας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων