Feed
Άρθρα
Σχόλια

1 2 3 4 5 6 7 8Η 11η Πανελλήνια & Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού είχε ως σκοπό την οργάνωση ομαδικών δραστηριοτήτων για την ενθάρρυνση της συνεργασίας και κοινωνικοποίησης, – τη διασκέδαση των μαθητών/μαθητριών ώστε να αγαπήσουν την άσκηση και να την ενσωματώσουν στην καθημερινή ζωή τους, την ενθάρρυνση της κίνησης , την καθολική συμμετοχή και τη δραστηριοποίηση ΟΛΩΝ των μαθητών/μαθητριών και των εκπαιδευτικών τους.

Στο πλαίσιο όλων αυτών το σχολείο μας οργάνωσε αθλητικές δράσεις με τη συμμετοχή όλων των μαθητών και με την καθοδήγηση – εμψύχωση της Γυμνάστριάς μας, κ. Δήμητρας Κανελλοπούλου. Οι δράσεις αυτές πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 26 /9/24 για τις τάξεις  Α΄- Γ΄ στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας με την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών μαθητών/ τριών της Ε΄τάξης, οι οποίοι ανά ομάδες εξηγούσαν τους κανόνες των 6 παιχνιδιών – σταθμών και βοηθούσαν – εμψύχωναν – καθοδηγούσαν τους μικρότερους μαθητές/ τριες. Η συμβολή τους ήταν καθοριστική, όπως άλλωστε και η συμβολή όλων των εθελοντών σε κάθε αθλητική διοργάνωση. Την επόμενη μέρα, Παρασκευή 27/9/24, οι μαθητές/ τριες των τάξεων Δ΄- ΣΤ΄ επισκέφτηκαν το Γήπεδο ποδοσφαίρου της Αγίας Βαρβάρας – Ριμινίτικα, όπου έπαιξαν ποδόσφαιρο υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών κ. Ζαρμπίνη Μιλτιάδη, κ. Καλογερά Δημήτρη, κ. Μπούνο Θεοδόση, κ. Σαΐτη Δημήτρη, καθώς και  διάφορα αθλητικά παιχνίδια, αφού μεταφέρθηκε εκεί ο απαραίτητος εξοπλισμός.

Το φετινό σύνθημα «Αθλούμαστε Μαζί. Δίνουμε ποιότητα στη Ζωή» το ακολουθήσαμε κατά γράμμα και το απολαύσαμε στο έπακρο !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων