Με μεγάλη χαρά οι μαθητές και οι μαθήτριες του Δ’2 με την εκπαιδευτικό Αγγλικής Κ. Δερμιτζάκη σας παρουσιάζουμε κάποιες ενδεικτικές δραστηριότητες του Ευρωπαϊκού eTwinning έργου μας “Dramatic English” το οποίο υλοποιήσαμε το φετινό σχολικό έτος 2025- 2026 .
Οι μαθητές του Δ’2 συμμετείχαν ενεργά και με ενθουσιασμό σε όλες τις δραστηριότητες του έργου παρότι ήταν η πρώτη τους συμμετοχή σε Ευρωπαϊκό πρόγραμμα eTwinning . Η παρουσίαση του προγράμματος έγινε τόσο ενδοσχολικά από τους μαθητές μας την Παρασκευή 5 Ιουνίου για τη σχολική κοινότητα όσο και κατά την επίσκεψη Πρακτικής Άσκησης 5 Γάλλων εκπαιδευτικών στο σχολείο μας. Επίσης, οι μαθητές μας είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά και να γνωριστούν με τους μαθητές του Γαλλικού Πρωτοβάθμιου σχολείου Etchecopar, Saint Palais κατά την KA1 Erasmus+ επίσκεψή τους στο σχολείο μας.
Το πρόγραμμα κρίθηκε απόλυτα επιτυχές στα τελικά ερωτηματολόγια αναστοχασμού , ενισχύοντας γλωσσικές και επικοινωνιακές δεξιότητες, ενεργή συμμετοχή και συνεργασία με τους συμμαθητές τους από τα άλλα Ευρωπαϊκά σχολεία αξιοποιώντας κατάλληλα για την ηλικία τους ψηφιακά εργαλεία για ποιοτική εκπαίδευση που προωθεί το διάλογο ανάμεσα στους πολιτισμούς με σεβασμό ,μια πραγματικά αξιόλογη μαθησιακή εμπειρία εναρμονισμένη με τις αρχές του eTwinning .
Καλό Καλοκαίρι!
Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Δ’2
& Κυριακή Δερμιτζάκη (ΠΕ06)