ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες σας ενημερώνουμε ότι:
Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου  στις 11.00 π.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Σχολείου  μας  οι μαθητές/τριες μπορούν να παρακολουθήσουν τη Χριστουγεννιάτικη Θεατρική Αφήγηση «Οι περιπέτειες του ΄Αγιου Βασίλη». Η εκδήλωση διοργανώθηκε από  τη Δημοτική  Βιβλιοθήκη  και τη Σχολική Επιτροπή ΠΕ του Δήμου Αγίας Παρασκευής. Είσοδος Ελεύθερη

Τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου  στις 13.25 θα γίνει η επίδοση των ελέγχων Α΄τριμήνου  για τους/τις  μαθητές/τριες  των Γ΄Δ΄Ε΄Στ΄τάξεων. Παρακαλούμε για την εύρυθμη λειτουργία του Ολοήμερου Προγράμματος, τα παιδιά που δεν επιστρέφουν μόνα τους ή δεν παραμένουν στο ολοήμερο να βρίσκονται υπό την επίβλεψή σας ή στον χώρο του προαυλίου μπροστά από τις βρύσες.
Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου  θα εκκλησιαστούν οι  Α΄ Β΄ Στ΄ τάξεις.
Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου  θα εκκλησιαστούν οι  Γ΄Δ΄ Ε΄ τάξεις.

Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου  στις 6.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων η Β΄τάξη θα παρουσιάσει  τη Χριστουγεννιάτικη παράσταση «Φρικαντέλα».
Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθούν στο σχολείο χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες. Το ολοήμερο θα λειτουργήσει κανονικά.
Τα σχολεία θα ανοίξουν μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023.

Ευχόμαστε σε όλους/ες  τους/τις  μαθητές/τριές μας και τις οικογένειές τους ευτυχισμένο και ειρηνικό το 2023!

περιβόλι10

 

 

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΦΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

Η θεατρική ομάδα “Κανέλα” σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγίας Παρασκευής – Μουσείο Αλέκου Κοντόπουλου και τη Σχολική Επιτροπή Α’ Εκπαίδευσης του Δήμου Αγίας Παρασκευής θα παρουσιάσει τη Χριστουγεννιάτικη θεατρική αφήγηση: “Οι περιπέτειες του Άγιου Βασίλη” το Σάββατο 17/12/22 στις 11.00 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου μας.

 



Λήψη αρχείου

 

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής διοργανώνει την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 8.00 μ.μ. Χριστουγεννιάτικη Συναυλία Αλληλεγγύης που θα πραγματοποιηθεί στο Pierce-Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδας.

αγάπης Δήμος Αγίας Παρασκευής 1